TMK Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam szanownych forumowiczów. Całkiem niedawno kupiłem e39 m54b25. Z samochodem nie mam większych problemów poza jednym. Jest moim zfaniem trochę za słaby jak na 2.5 litra nawet mimo swojej masy. Kupiłem interfejs, sprawdzałem różne wartości i co do jednych mam zastrzeżenia: [ATTACH=CONFIG]30758[/ATTACH] Proszę o potwierdzenie, czy to przepływka klęka, czy takie wartości są normalne pod obciążeniem? Drugi bieg, but w podłodze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 zainstaluj disa i tam zrób test przepływki, inpa nie bardzo się nadaje do diagnozy poszczególnych podzespołów, ale to co pokazałeś wygląda ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 OK dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Po testach DIS przepływomierz jest ok (napięcie mieści się w normie) natomiast testy Vanosow pokazały: na dolotowym, leak test 1.32* a na wydechowych 5.62* więc stąd brak mocy (mam nadzieje ). Zamawiam zestaw uszczelniaczy i będę wymieniał. Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam. Edytowane 1 Lipca 2014 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 po wymianie powinno być ok, daj znać jak ogarniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi