Pirooz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Cześć wszystkim, Potrzebuję przewieźć "dobytek życia" czyli dużo kartonów z ciuchami, książkami, elektroniką itd. z Wrocławia do Chorzowa (śląsk). Wystarczy coś pokroju Renault Kangoo, Master. Wszystko gdzie wystarczy kat. B bo takową posiadam. Oczywiście liczę się z kaucją, wynagrodzenie to wybrany trunek lub ekwiwalent pieniężny (jak kto woli) - do dogadania. Auto byłoby potrzebne na jeden dzień. Zrobiłbym nim łącznie około 300-400 kilometrów autostradą. Oczywiście jeśli dostaję auto z pełnym bakiem to z takim samym oddaję Mam cichą nadzieję, że uda się dogadać z jakimś forumowiczem aby nie dawać zarobić obcym właścicielom różnego rodzaju wypożyczalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 jak się nikt nie zgłosi to ja już kilkukrotnie korzystałem z usług firmy. www.fleetcenter.pl Ceny konkurencyjne, ale plus taki, że możesz auto odebrać we Wrocławiu i zostawić w innym miejscu polski z tego co pamiętam to w Chorzowie też mają siedzibę. Ja jeździłem ich autami do Włoch, pełne ubezpieczenia assistance i takie tam co też jest plusem przy pożyczaniu samochodu, bo jak odpukać coś się stanie to za nic nie płacisz. Auta nowe, zadbane i serwisowane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dzięki Pakos, poleciało piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wystarczy coś pokroju Renault Kangoo, Master Kangoo a Master to trochę rozbieżność i jak byś był w wypożyczalni też cena inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak trzeba będzie to do Kangoo się upchnę (albo wsadzę tam tylko gabaryty). A jak będzie większa maszyna rozmiaru Mastera to będę się pakował na luzie. Dlatego taka rozbieżność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi