BarBar Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam, od jakiegoś czasu poszukuję e46 Compacta z 2 litrową benzyną i bardzo spodobał mi się ten egzemplarz: BMW 318ti - 2.0 - Moc 143 KM , M-Pakiet -Polecam! (4320002367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. (aukcja zakończona jednak oferta nadal aktualna). Rozmawiałem ze sprzedającym, oczywiście wszystko super itp. Jednak mieszkam daleko i nie chcę na darmo robić ponad 350 km w jedną stronę. Zna ktoś z was może ten samochód lub go oglądał? Może jest wśród was mieszkaniec Jawora który mógłby pomóc w oględzinach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ten silnik to sobie odpusc... Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 no ja też zbyt dobrych opinii nie słyszałem na temat tych silników. Na niemieckich stronach jest poro aukcji z uszkodzonymi motorami, a całkiem niedawno dla kolegi tłok się z zaworem spotkał a przebieg ori coś około 200 tys, i auto naprawdę dbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Znajomy w zeszlym roku sprzedal cos kolo 20 tych silnikow albo i wiecej.... Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi