Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sajmonowski Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Witam Panowie i Panie, Dziś sprawdziłem i mój furak w systemie widnieje https://www.historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/ Ciekawe jak sprawa będzie wyglądała u Was bo wyniki są różne bmw_1 W moim przypadku wygląda to tak i okazuje się że jeżdżę "karetą" a nie coupe: [ATTACH=CONFIG]30751[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]30752[/ATTACH] Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Sajmonowski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 fajna strona, wkrótce będą też podawali przebieg z corocznych przeglądów okresowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 ja sprawdziłem i mam takie coś "Badanie techniczne: brak informacji o ważnym badaniu technicznym" reszte się zgadza i też jeżdżę karetą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 U mnie było "hatchback" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 U mnie było "hatchback" To Ty masz compacta Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 u mnie wszystko się zgadza jest cabrio i pozostałe też pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Też mam sedana ale niestety nie jest "karetą" ;(:crying::frown: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Czy znajdą się tu też informacje o ewentualnych wypadkach pojazdu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Przypuszczam że takich informacji nie będzie (chyba nie ma obowiązku udzielania takich informacji) więc tylko podstawowe jak przebieg, ważny przegląd i OC +ewentualne zmiany właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Mi nie wchodzi :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Udało mi się ! też mam karete bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 U mnie było "hatchback" To nieźle musiał być bity jak teraz masz sedana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 To nieźle musiał być bity jak teraz masz sedana. Haha. Jak wyciągali blachę to poszli na całość i zrobili sedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi