Łukasz2000 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witajcie, mam takie pytanko, czy jak mi braknie w zbiorniku paliwa i autko mi stanie to jak naleję benzynki to odpali mi bez problemu? Boję się że pompka może się zatrzeć, czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Odpali, nic się nie zatrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 dziwne :oops: , mi pompka ostatnio wlasnie padla z braku benzyny zawsze pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 powinna odpalić bez problemu ale musisz zalać wiecej benzynki!! Aczkolwiek odradzam takiej kwesti ze zabraknie ci paliwa! ja nigdy nie dopuszczam do tego zeby jezdzić na rezerwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Jak ktoś ma w zwyczaju wyjeżdżać paliwo zawsze do końca to może się spodziewać szybszego zużycia / zatarcia pompki niż ten który przed rezerwą zalewa bak. Wynika to z tego, że pompka nie powinna pracować na sucho a tak się dzieje jak sie jeździ "na oparach". Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 A pompka dziala jak sie rezerwa zaswieci?? bo mi zadko rezerwa swieci ale tez zadko mam polowe baku ze tak powiem bo tankuje po 20 30 lub 50 jerzdzac po miescie i tak sie zastanawiam kiedy ta pompka pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Na pompke trzeba uważać, lubi siadać ale nie jest powiedziane że zawsze . Tak więc masz szanse na odpalenie.Powodzenia. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 staraj sie nie jezdzic na oparach,pompka tego bardzo nie lubi,lapie powietrze i sie przyciera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi