fanX6 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 czy da radę zrobić coś takiego aby zachować oryginalne amory i wsadzić sztywniejsze od oryginalnych sprężyny (może progresy) albo oryginalne ale sztywniejsze, jeżeli takie można nabyć (w programie ASAP jest tylko informacja: patrz tabela sprężyn ale nie wiem gdzie jej szukać) bez zmiany ich długości - chodzi o zachowanie prześwitu i idealnej współpracy z oryg. amorem cel: zmniejszenie przechyłów podczas szybkiego pokonywania zakrętów pozostawienie prześwitu potrzebnego zimą itd. z góry dzięki za naprostowanie i podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Skoro chcesz zachować prześwit to kupujesz sztywniejsze o tej samej długości,zakładasz i jeździsz... bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanX6 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 dlatego chciałem zamówić w ASAP - program BMW do zamawiania części ale wyskoczyła informacja: patrz tabela sprężyn i nie było odnośnika do niej, nie wiem gdzie jej szukać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Polecam kupić na alledrogo firmy kayaba bez problemu sprzedają standard oraz twardsze.Napisz do nich SPRĘŻYNY KAYABA BMW 5 E39 SEDAN TYŁ TYLNE sprezyna (4319887578) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. powinni mieć standardowe i twardsze brałem u nich 4sztuki standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanX6 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 dzięki za podpowiedź, ale nie maja w ofercie do modelu e71 2010+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 No nie napisałeś do jakiego auta możesz próbować Polskie z firmy Jamex może by mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanX6 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 znalazłem rozwiazanie, więc podzielę się wiedzą dla tych, którzy lubią oryginał w ASAPie jest w lewej kolumnie tabela sprezyn. wybierasz swoj model i ladujesz wszystkie dodatki. im wiecej wpiszesz tym sztywniejsze sprezyny wybierze Ci program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Kolego nie ma samochodu do którego nie można dać sztywniejszych sprężyn chyba,że jest na resorach bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi