D4NI3L Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Szukam i znaleźć nie mogę. Podacie linki do ogłoszeń gdzie za $ za pomocą VINu spr. historię auta pod katem wypadkowości przebiegu itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Myślę że nie ma takich w 100% sprawdzonych stron...najlepiej mieć kogoś z kontaktami w salonie itp P.S. Użyj Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A jeśli chciałbym normalnie bez znajomości, podjechać do BMW i zapytać co oni tam maja w komp. na temat mojej beemki, to ile to kosztuje, ktoś się orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Powinni ci podać bez kosztów, ale to już zależne od serwisu, u jednych bez problemu, u drugiego chcą kase a trzeci mówi że nie da rady... podjedź i zapytaj Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 50zl w ASO Lubin Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgadza się, 50 zł w Aso Lubin, musisz być właścicielem auta lub być z właścicielem ;-) dostaniesz wydruku z pełną historia auta, co było robione, kiedy i gdzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 W inchcape we wrocławiu podają pełną historię serwisową samochodu za 50zł. Jeśli jesteś jego właścicielem, nie ma problemu, by zrobili z tego wydruk. Jeśli sprawdzasz np. przed kupnem po VINie, nie drukują, ale poznajesz calą historię auta. Ja skorzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 No ale warunkiem jest serwisowanie auta w ASO, tak? Tzn. wszystkie szkody, naprawy muszą być robione w ASO aby oni mogli to "widzieć" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 http://www.historiapojazdu.gov.pl/ Tu podobno za free można coś sprawdzić Sent from my HTC One X using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Andrii chwilę temu wrzuciłem nowy temat właśnie z tą stroną :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ilość właścicieli i daty badań technicznych. Oraz to czy auto ma OC i przegląd. Oraz kiedy się właściciele zmieniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ilość właścicieli i daty badań technicznych. Oraz to czy auto ma OC i przegląd. Oraz kiedy się właściciele zmieniali Podobno ma też podawać przebieg z ostatniego przeglądu. Andrii chwilę temu wrzuciłem nowy temat właśnie z tą stroną :4: Chyba pisaliśmy w tej samej chwili Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi