kryster Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam wiem, że to nie w tym dziale, ale na właściwym nikt nie odpowiada Chciałem zapytać, czy korzystał ktoś z usług firmy Eko-błysk w Lubinie ? Chciałbym oddać tam auto na polerowanie ( usuwanie mikrorys) i zastanawiam się czy, firma jest godna polecenia. Wycenili mi polerowanie oraz nałożenie twardego wosku na 230zl do tego sprzątają mi auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 kurde, pamiętam że odczytałem twoją wiadomość PW i mówię, po pracy odpiszę, i zapomniałem - sorki. Ale i tak nic ciekawego bym Ci nie powiedział, bo nic na temat tej firmy nie wiem. Także, przepraszam że nie odpisałem. A nie lepiej samemu się tym zająć, to przyjemność posiedzieć przy autku :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 230zł to tanio jak na sprzątanie, polerkę i jeszcze woskowanie. Czy aby nie za tanio? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Cena jakaś podejrzana ,ja za polerke 4paki dawalem a tu jeszcze sprzątanie za 230 moze posprzataja ci auto z radia hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Chciałem się pochwalić, że jestem świeżo po polerowaniu oraz woskowaniu auta za cenę 250zl w firmie eko błysk lubin i powiem szczerze, że nie widziałem bardziej profesjonalnej roboty. Picowali mi auto przez 5 godzin. W cenie miałem jeszcze sprzątanie auta wraz z wymyciem szyb. Jestem bardzo bardzo zadowolony i szczerze polecam firmę eko blysk. Usunęli 90% mikrorys i auto wygląda jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wrzuć foty, najlepiej przed i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 zobaczymy jak bedzie wygladac po 2, 3 miesiacach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 zobaczymy jak bedzie wygladac po 2, 3 miesiacach dokładnie dobrą robotę można ocenić dopiero po pewnym czasie, ale mimo wszystko wrzuć foty to zobaczymy jak autko się prezenci po polerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi