Dyziu Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 no i po Nysie..... zmęczony padam na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wrocilem z urlopu i chcialem podjechac... Ale padalem na pysk i wyobrazilem sobie wjazd przy bramie w taka pogode to chyba pol Dolnoslaskiego tam sie zjechalo.. Takze czekam na jakas fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 było mega <ruda tańczy...> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 dla mnie jak to zwykle w Nysie..... PETARDA!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Dzieki za spotkanko.... pogoda była idealna, towarzystwo jak zawsze, nie trzeba nic pisac na ten temat:) Do zobaczenia następnym razem ! No i oczywiscie do tej pory śpiewa mi się "ruda tańczy" .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 No to fakt mimo spędzonych tam tylko 4h klimat super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 zdjecia dawać prosze :>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siepra Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Siemanko Wrocław jak tam po Nysie ?? Dzięki za przybycie, było mega fantastycznie :drunk::gril:rudą mam do tej pory w głowie, podobnie chyba jak pół ośrodka :biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi