Siepra Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 BMW Klub Południe ma zaszczyt zaprosić na mega, niepowtarzalne spotkanie nad jeziorem Nyskim :drunk::dance::grill:bmw_1kuogbmw_beer Zarezerwujcie sobie czas w dniach 26-27 lipiec 2014 Wybierzcie zaległe dni wolne, urlopy, a kto nie może polecam L4 :bag: Wszystkie ustalenia, pytania w tym temacie, tradycyjnie w spotkaniu wezmą udział tylko Klubowicze, Forumowicze oraz osoby nam znane, które brały już udział w spotach. Więc organizujcie sobie wycieczkę do Nysy Lista chętnych z BKP: 1. Siepra 2. Tomas 3. majka 4. MAZI,Ola 5. Arczi & Kamila 6. kamilja 7. Endriu, Sabina 8. AA 9. Sylwia 10. Cuba, Aneta 11. BLEKI 12. Ficiu 13. qba101 + Aga 14. :haah: A od Was kto się odważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Szkoda, że nie tydzień później albo tydzień wcześniej ;p Wysłane z mojego LG G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Lista chętnych z BKP: 1. Siepra 2. Tomas 3. majka 4. MAZI,Ola 5. Arczi & Kamila 6. kamilja 7. Endriu, Sabina 8. AA 9. Sylwia 10. Cuba, Aneta 11. BLEKI 12. Ficiu 13. qba101 + Aga 14. :haah: A od Was kto się odważy 1) Nem & Edka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 A od Was kto się odważy Ja się boję ale też będę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Coś mało osó od was sie wybiera a zabawa będzie jak zawsze mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A może i ja będę, presja jest duża wszystko zależy od wolnego czasu Oczywiście o ile jestem mile widziany 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 1. Nemki 2.Foresty 3 Przemo&Edzia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zobaczę jak u mnie będzie z czasem, ale postaram się choć na jeden dzień wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) no jak to rok bez Nysy.... co prawda nie bo je się jak Forest ale moja wątroba nieco bardziej na myśl o bimbrze Siepry 1. Nemki 2.Forest & Młoda & Oponka 3 Przemo&Edzia:-P 4. Dyzie Edytowane 3 Lipca 2014 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Widzę, że szykuje się dobra ekipa ale brakuje mi parę osób pytanie_bmw BKP: 1. Siepra (sobota od rana) 2. Tomas (piątek) 3. majka + parę osób (sobota) 4. MAZI,Ola (jak Siepra sobota od rana) 5. Arczi & Kamila (sobota) 6. kamilja (piątek/sobota) 7. Endriu, Sabina (sobota) 8. AA (sobota) 9. Sylwia 10. Cuba, Aneta (sobota) 11. BLEKI 12. Ficiu 13. qba101 + Aga 14. :drunk: MB: 1. Nemki 2.Forest & Młoda & Oponka 3 Przemo&Edzia 4. Dyzie 5. :drunk: GZ: 1. adam1125 i bawara 2. Nacia + Babsi 3. Palinka + Babucha 4. Kaja + Dawka + Pospiech 5. MatiG i Jaras 6. Wiewi00ra + Wiolka 7. Mecenas (Wstępnie tez się zapisuję jak Dziecko będę miał z kom zostawić i Bawara mnie zabierze) 8. :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 brakuje mi parę osób Chlor z Polkowic będzie w Chorwacji w tym czasie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Coś marudził na FB że mu termin nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 BKP: 1. Siepra (sobota od rana) 2. Tomas (piątek) 3. majka + parę osób (sobota) 4. MAZI,Ola (jak Siepra sobota od rana) 5. Arczi & Kamila (sobota) 6. kamilja (piątek/sobota) 7. Endriu, Sabina (sobota) 8. AA (sobota) 9. Sylwia 10. Cuba, Aneta (sobota) 11. BLEKI 12. Ficiu 13. qba101 + Aga 14. :drunk: MB: 1. Nemki 2.Forest & Młoda & Oponka 3 Przemo&Edzia 4. Dyzie 5. :drunk: 6. Lijo z Ewą i z Amelią ale tym razem tylko na dzionek GZ: 1. adam1125 i bawara 2. Nacia + Babsi 3. Palinka + Babucha 4. Kaja + Dawka + Pospiech 5. MatiG i Jaras 6. Wiewi00ra + Wiolka 7. Mecenas (Wstępnie tez się zapisuję jak Dziecko będę miał z kom zostawić i Bawara mnie zabierze) 8. :drunk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 BKP: 1. Siepra (sobota od rana) 2. Tomas (piątek) 3. majka + parę osób (sobota) 4. MAZI,Ola (jak Siepra sobota od rana) 5. Arczi & Kamila (sobota) 6. kamilja (piątek/sobota) 7. Endriu, Sabina (sobota) 8. AA (sobota) 9. Sylwia 10. Cuba, Aneta (sobota) 11. BLEKI 12. Ficiu 13. qba101 + Aga 14. :drunk: MB: 1. Nemki 2.Forest & Młoda & Oponka 3 Przemo&Edzia 4. Dyzie 5. :drunk: 6. Lijo z Ewą i z Amelią ale tym razem tylko na dzionek 7. Siwek z rodzinką też na dzionek GZ: 1. adam1125 i bawara 2. Nacia + Babsi 3. Palinka + Babucha 4. Kaja + Dawka + Pospiech 5. MatiG i Jaras 6. Wiewi00ra + Wiolka 7. Mecenas (Wstępnie tez się zapisuję jak Dziecko będę miał z kom zostawić i Bawara mnie zabierze) 8. :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 A silnge też mogę przyjechać :4:bo 90% to same pary. Czy mam na trasie jakąś zgarnąć :?::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 ja moge byc twoja para:P hehehehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 A tak konkretniej to gdzie ten zlot będzie miał finał? - jakieś pole kempingowe? domki? ośrodek? czy na dziko pod namiotami? Jakieś wpisowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) to jest duży ośrodek z domkami polem namiotowym barami i dyskoteką nawet jest opłata za auto , za pole namiotowe , także za prąd jakaś tam niewielka jak się chce korzystać za domki to wiadomo że jest z tym że w okresie wakacji to może być problem trzeba rezerwować wcześniej cała impreza odbywa się tylko i wyłącznie na terenie ośrodka przynajmniej tak było do tej pory tutaj masz wszystko NOR - Nyski Ośrodek Rekreacji :wink: <a href="http://www.nor.nysa.pl/?id=p0602" target="_blank">[video=youtube;MpqzCS_PqTU]https://www.youtube.com/watch?v=MpqzCS_PqTU Edytowane 20 Lipca 2014 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Wiem z dobrych źródeł, że będzie też Brzoza cały weekend oraz Maris ma wpaść na jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 I ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 jeżeli będzie w tym roku NSP 2 to z Anią pojedziemy teraz termin nie pasuje ni uja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PRZEMO Opublikowano 23 Lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Dobre wieści!!!! tak się fajnie złożyło ,że kolega pracujący w Kampani Piwowarskiej obiecał mi przekazanie 50 litrowej beki z piwem [z całym osprzętem].... także parę piwek z tego wyjdzie:p:p:p 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 No to masz "Piwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 moge być barmanem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Kiedy wyjazd,o ktorej,skad ? dopiero sie dowiedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi