barteck_street Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam, byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie info odnośnie tego egzemplarza. BMW E39 528i sedan lift !!! Wrocław Fabryczna ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 jedynie co moge to tylkio napisac co na zdjeciach widze i jak na ta cene calkiem calkiem sie prezentuje kolorek swietny te lampy tez na plus gdybym szukal takiej to juz mozliwe ze bylbym w drodze do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 jedno małe ale sprzedający napisał, że jest to Lift no ale niestety tylko lampy przednie poliftowe Po drugie o ile się nie mylę to w poliftach już były M54 silniki, wiec 2.2 2.5 albo 3.0 pojemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A rok 1997 Wysłane z mojego LG G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Tak samo napisał że bogate wyposażenie i że 2.8 to jedyny słuszny silnik do e39 ja bym bardziej stawiał na s62,m62 w ostateczności m54b30 Sent from my HTC One X using Tapatalk Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Andrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 I ludzie nie znający się na marce łapią się na taki chwyt. No, ale w porównaniu do mojej to wyposażenie jest bogate Wysłane z mojego LG G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darko Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dobry silniczek w miare mocny i ponoć bardziej oszczędny od 2.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A na co wy liczycie za takie pieniądze :confused: Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A na co wy liczycie za takie pieniądze na zbyt wiele nie można liczyć, ale sprzedającego z tym liftem to trochę fantazja poniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Typowa zagrywka na przyciągnięcie uwagi. Jasna sprawa że za taką kasę nie ma co wydziwiać, ale opis to trochę naciąganie i szukanie głupiego - nieświadomego. Pomijając to wygląda fajnie. Pozbyć się tych chromów zewnątrz i będzie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi