Pirooz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Cześć wszystkim, Znajomy podesłał mi właśnie grafikę pokazującą jakiś wynalazek, którego w życiu na oczy nie widziałem. Macie pomysł co to u licha jest? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 dodatkowe światełko zapalające się gdy skręcasz, takie bajery montują w wielu autach fabrycznie jako halogeny, można kupić moduł do doświetlania zakrętów halogenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 dodatkowe światełko zapalające się gdy skręcasz, takie bajery montują w wielu autach fabrycznie jako halogeny, można kupić moduł do doświetlania zakrętów halogenami To takie cudo w e46 już widziałem na mieście - że zapalał się halogen. Ale konkretnie takiej lampy jak na obrazku nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja już kiedyś spotkałem się z tym wynalazkiem. Koleś na innym forum miał coś z tym modzić, ale nie wiem jak się to skończyło. Spróbuje się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 podejrzewam, że u nas taki dodatkowy cudak w lampie jest zabroniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ciekawe kto to produkuje, u chińczyków nic takiego nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To jest oryginał BMW, robione na czechach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 i wszystko jasne, jest nawet w realoem jako zestaw doposażenia w światła skrętu RealOEM.com BMW E46 325i Retrofit kit cornering light 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wielkie dzięki Panowie za pomoc Wygląda to niezmiernie ciekawie. Ale jako, że nigdy się z tym wcześniej nie spotkałem to pewnie wyrwanie tego w rozsądnych pieniądzach jest niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 W nowych vw i skodach to widzialem juz kilka razy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 W nowych vw i skodach to widzialem juz kilka razy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ale tam jest na zasadzie doświetlania halogenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 W reflektorze. Podobnie jak na zdjeciach powyzej. Az poszukam zdjecia za moment. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Na telefonie słabo to teraz widzę ale to można sobie poszukać. Vw passat b6 może miec takie i w skodzie octavii chyba też takie widziałem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) To ja widziałem w jakiś vagach halogeny się właczały. Na bank w golfach 6. Nie zwróciłem uwagi że w reflektorach też coś takiego mają. Moja fascynacja wieśwagenami przeminęła w momencie przesiadki na śmigło i raczej nie zwracam na nie uwagi, jedynie te zapalające się i gasnące powoli halogeny zauważyłem Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Andrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 kolega w pracy ma w Punto tak, że halogeny się zapalają przy ruchu kierownicą, a znowu sąsiad w Porsche Cayenne ma tak samo jak ta lampa pokazana na zdjęciach. Jest dodatkowa soczewka mała zapalająca się przy ruchu kierownicą. Doświetlanie halogenami napewno też jest w Mercedesach nowszych bo po sąsiedzku widuje B-Klassę i też jej się halogeny na skrzyżowaniach zapalają. Ja mam w e46 cabrio halogeny podłączone pod kierunkowskazy, ale nie mam pojęcia jak i do czego to jest podpięte bo tak już kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ja mam w e46 cabrio halogeny podłączone pod kierunkowskazy, ale nie mam pojęcia jak i do czego to jest podpięte bo tak już kupiłem. to jest właśnie ten dodatkowy moduł o którym pisałem wcześniej, można na alle kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 to jest właśnie ten dodatkowy moduł o którym pisałem wcześniej, można na alle kupić no to już jakieś pojęcie mam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi