danieldeni20 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witam : Chcę zrobicz ładniejsze Paczatełka mojej Beacie i pytanie czy to podejdzie Zestaw ringow CCFL BMW E46 A+B Ringi Angel Eyes (4261608719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Jak z włączaniem i podłączaniem? Fajnie jakby mi się same włączały przy włączeniu na auto jako do jazdy dziennej :> Przeglądałem Tematy ale nic konkretnego ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zazwyczaj podłącza się je zamiast pozycji. A Tobie świecą światła pozycyjne z dziennymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zazwyczaj podłącza się je zamiast pozycji. A Tobie świecą światła pozycyjne z dziennymi? Nie mam dziennych właśnie .. mam oryginalnie Xenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A jak masz na auto to włączają się pozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Po pierwsze zastanawiałbym się nad CCFL. Ponoć przetwornice bardzo często się palą. Problemu tego nie ma w LEDach SMD. Ale mówię tylko to co słyszałem bo sam takowych nie mam. Po drugie - na pewno ringi? Szczerze ja sam zacząłem od zwykłych LEDowych postojówek z myślą, że jest to rozwiązanie tymczasowe ale tak często się widuje ringi w E46 że uznałem, że moje postojówki w połączeniu z ksenonem wyglądają znacznie lepiej i nie są takie popularne Po trzecie - podpinasz je zamiast postojowych. Świecą Ci albo same (jak ustawisz na postojowe) albo razem z ksenonem jak ustawisz pokrętło na mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Oj bardzo podobają mi się te Oczka.. mieszkam daleko dużych miejscowości i chyba jedna ma tylko bo ktoś z okolic sobie kupił Postojówki mam dopiero chyba po zgaszeniu auta Edytowane 19 Czerwca 2014 przez danieldeni20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kimboax Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Podłącze się do tematu żeby nie zakładać nowego. Czy jest tu ktoś na forum komu chciałoby się założyć ringi ccfl do e46 po lifcie na xenonie i podłączyć tak aby uruchamiały się przy otwarciu samochodu ? Jak w nowszych modelach typu e90 po liftingu ? Oczywiście za opłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi