Gość teo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Witajcie Wie ktoś jak się dostać do mechanizmu rolety? Może jak ja wyciągnąć? Na jednym z ramion była taka gumka zaślepiająca śrubki od ramienia. Odkleiła mi sie i wpadła we wnęke gdzie chowa się roleta. Teraz efekt jest taki jak widać na zdjęciu a przy chowaniu się jej w jednej z rogów końcówka górnej listwy haczy o tą dolną osłonkę plastikową. Tak jak by ta gumka gdzieś przeszkadza w normalnym działaniu rolety. [ATTACH=CONFIG]30699[/ATTACH] O tej gumce mowiłem która tu była: [ATTACH=CONFIG]30700[/ATTACH] [video=youtube;16lVDDLT3LI] Edytowane 18 Czerwca 2014 przez teo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 i od zewnątrz: [video=youtube;z8DRcHQDUWc] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Na innym forum znalazłem montaż takiej roletki. BMW Rear Electric Sun Blind Retrofit DIY Instructions for E46 Coupes/Sedans (pics) - E46Fanatics Gdyby zabrać się do tego od drugiej strony... Na moje oko trzeba wyciągnąć półkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi