kaamil1992 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ma ktos moze namiary na jakiegos dobrego ,,taniego'' rzeczoznawce samochodowego z Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdaWroc Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ja ze swojej strony mogę Ci polecić Pana Wiesława Orłowskiego, korzystałam ostatnio z jego usług i jestem zadowolona. Namiary: Wiesław Orłowski ul.Sarbinowska 37/7 54-320 Wrocław Tel.603316205 E-mail: phbond@interia.pl Biuro : ul.Hermanowska 63 Wrocław godz. 8 - 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 722271122 dobrze opisuje ale jakos 350 bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyprios Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Korzystałem z usług Pana poniżej po ściągnięciu auta, moge śmiało polećic: Mariusz Niwa Biuro Samochodowych Ekspertyz Kryminalistycznych 51-520 WROC£AW Ul. Wykładowa 28 (071) 3466723 602227459 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Pana Orłowskiego naprawdę nie polecam. Facet został mi przydzielony przesz sąd do oceny zdarzenia drogowego. Opinie wystawił krzywdząca mnie jako poszkodowanego, z błędami merytorycznymi jak np. niepoprawny opis oznakowania skrzyżowania i ograniczenia prędkości tam panujących! W sprostowaniu nie odniósł się do błędów! Napisał nieprawdę, która jest niezgodna z moimi zeznaniami - przypisując mi winę!! De facto pośrednio broniąc uznaną przez Policją sprawcę kolizji...! Brak profesjonalizmu, brak obiektywizmu, brak wczucia się w sprawę, jednoznacznie spartaczona robota i tylko chęć zarobku - 5,5 dnia spędzone nad paroma stronami pseudo opinii i policzone po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 najwyższej stawce! OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi