Dziki Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) BMW 530d 2003 rok fabryczny M PAKIET Opole ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Kolega jest zainteresowany furakiem. Napiszcie co o tym aucie sądzicie.Może coś dziwnego wpadnie Wam w oko a może jest warte uwagi. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 niema się do czego doczepić według mnie.... no chyba jedynie co do ceny ze przesadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dziki, może napisz do kogoś z BKP, może ktoś zna auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mateusz do mnie dzwonił, poradziłem mu by pojechał do Arka na Spokojną, dokładnie sprawdzą tam auto, itd a wiem, że chciał podpiąć pod kompa... M-Auto Service - BMW nasza pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wygląda naprawdę zacnie. Fajnie wyposażona i m-pak pełen więc dla mnie duży +. Ale cena jak Dyziu pisał spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wg mnie fura warta uwagi. A co do ceny to nie przesadzajcie, ja za moją dałem trochę więcej, a i tak kupiłem jedną z tańszych (z m-pakiem itd) która stała na mobile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Za dobre auto ktoś chce dobre pieniądzę, a klamota można wyrwać 10 koła taniej. Mi też się auto podoba, nic tylko oglądać na żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autko warte uwagi tylko lepiej obejrzeć w realu czy jest naprawde perelka bo wiem coś na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 KUPIONA :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dziki, właśnie się dowiedziałem, że mamy wspólnego znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi