spacja Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam, ostatni trapi Mnie problem z BMW E36 M52B20 chodzi o luz, jak pokazany na filmiku, BMW e46 320I luz na wale - YouTube myślałem, o podporze wału. Ale to jest gdybanie, miał ktoś taką usterkę, proszę o odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 mnie sie wydaje ze wszystkie sprzety co mialem okazje dotknac to mialy podobny luz jezeli to bylo by wynikiem jakiegos zuzycia to raczej nie dalo by rade jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 U mnie objawia się to podczas wrzucenia biegu, zanim ruszy następuje szarpnięcie, jakby przeniesienie napędu na wał, miało trochę luzu, gdy już pominie luz. Bez dodania gazu następuje żabka. Odczuwam to bezpośrednio na wale, dziś sprawdzałem na kanale łącznik wału, był dobry, więc odpada, podpora wydaje się być dobra. Jutro chyba podjadę do mechanika i się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wbij 5 bieg zaciągnij ręczny i teraz zerknij czy jest luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi