jarekpater Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Cześć. Mam uszkodzony intercooler w swojej 318d. Chciałem kupić nowy na aukcji: INTERCOOLER BMW E46 2.0d 3.0d 2001-2003 NOWY (4305688230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale zastanawiam się czy będzie okay. Niby część skomplikowana nie jest. Ta chłodnica z aukcji jest jakiejś firmy Kale Italia. Jak sądzicie? Będzie dobra czy raczej szukać Modine( taka mam założoną) czy np. Nissen? Będzie jakaś różnica w wytrzymałości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekWroc89 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Cześć. Mam uszkodzony intercooler w swojej 318d. Chciałem kupić nowy na aukcji: INTERCOOLER BMW E46 2.0d 3.0d 2001-2003 NOWY (4305688230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale zastanawiam się czy będzie okay. Niby część skomplikowana nie jest. Ta chłodnica z aukcji jest jakiejś firmy Kale Italia. Jak sądzicie? Będzie dobra czy raczej szukać Modine( taka mam założoną) czy np. Nissen? Będzie jakaś różnica w wytrzymałości? chcesz dobrze? kupić nissens nówka sztuka na szybko złączki 450zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dla potomnych. Wymieniłem intercooler na używany oryginalny modine w dobrym stanie. A na pewno w lepszym niż mój wcześniejszy bo bez dziury. :roll: Koszt 150zł. Autko równiej przyspiesza. Co mnie najbardziej zdziwiło to spalanie. Jak go kupiłem 3 lata temu na komputerze średnie spalanie wynosiło 6,8l. Przed zmianą 7,7. Teraz po przejechaniu około 400km... 6,1l. Wiem, że wartość z komputera odbiega od rzeczywistej ale nigdy nie widziałem tam takiej liczby. Zmiana na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi