Forest Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 http://nasygnale.pl/kat,1025341,title,Pijany-25-latek-szalal-czerwonym-BMW-skonczylo-sie-zle,wid,12875923,wiadomosc.html Kolejny kretyn przynosi wstyd marce. Japitolę takim pajacom powinni dożywotnio zabierać prawo jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Generalnie, to przewaznie ludzie jak jezdza po pijaku to wszystkimi samochodami i moja opinia jest taka, ze nie ma bata, kazdemu powinni tasmowo brac dozywotnio prawa jazdy to by sie ukrocilo. Ja tam moze nie jezdze mega przepisowo, bo w sumie malo kto tak jezdzi, ale nigdy nie wsiadlem i nigdy nie wsiade do samochodu nawet po lyku szampana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ja myślę, że jak prawko zabiorą to i tak będą jeździć, jeden z drugim.. gdyby tak prawko i po samochodzie dla pijanych bądź tych co zabili np.. reszta by zobaczyła że to nie przelewki i może, może by coś pomogło... bo i grzywny nic nie dają... Moim zdaniem policja nie chce z tym skończyć tylko z tym walczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 No to ten co pochlal i pojezdzil a nastepnie mu zabrali prawko, to na nastepny raz niech go zamkna i tyle. Moze to jest drastyczna sprawa, ale generalnie kazdego moze niestety taka sytuacja tragiczna spotkac. Jestem ciekaw, jak to sie prezentuje np. w UK albo w Norwegii, moze sie ktos wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Mile Panie i Panowie bardzo mili-po co sobie ciśnienie psuć?Jak ktoś uwaza,ze BeeMWe jeżdża buraki czy chamy to świadczy to tylko o nim jako osobie ograniczonej... a my cieszmy się każdym kaemem i cóż....jak mówi przyslowie-dlatego kolego,ze frajer byl z niego,nie kochal wolnosci(moze byc Beemek)jak my.i szpula swoją drogą,gdizete czasy,gdy szanujacy sie gangsterzy jezdzili S-klasa?;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 nie jezdze po alkoholu ale kiedys u kuzyna ( ma wille ogrodzoną ) na podworku podczas ogniska przestawilem auto moze 3-4 metry aby moc przejsc z belami drewna bo stalo w przejsciu i wcale mi sie nie podobal moj stan plus przestawianie samochodu.. dziwne uczucie.. ( oczywiscie na drodze bym tego nie zrobił u niego na jego podworku przestawilem jedyne co moglem zrobic to cofnac i zostawic zderzak na chacie albo za duzo do przodu i zostawic zderzak na kojcu dla psa ewentualnie drzewie orzechowym ) nie odwazyłbym sie wyjechac na ulice ... bal bym sie nawet o siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 teraz jezdza audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi