Chacko e30 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam, czy ktoś z okolic miałby czas i ochote obejrzeć ten samochód? BMW E38 TDS! 17 Cali nowe opony! Zamienie/Sprzedam Głogów ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) głównie chodzi mi o stan blacharki i sprawność wyposażenia. Pewnie posypią się opinie że najgorszy silnik itp.,ale ja mam sentyment do tych silników,bardzo je lubie użytkować i serwisować,a mam drugi kpl silnik po kapitalnym remoncie dlatego nie zależy mi na sprawności w w/w aucie. a z drugiej strony e38 za 7000zł??????? to mnie głównie zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 za 7000 można wyrwać lepsze e38........................ to to jakiś lump na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 mega kondon super kiep szukaj dalej mój kumpel za 5,5 tysia wyrwał lepszą z paroma wadami oczywiście ale z ogarnięciem jej tak jak teraz jest wyszła go jakieś 12 koła z założeniem gazu. Zostały tylko dziury w tylnej klapie po spojlerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 W ogóle się dziwie czy można kupić 'dobrą' siódemę w takiej cenie - pisałem z paroma kolegami z forum to raczej mieli negatywnie opinie na temat takich tanich egzemplarzy. Mówiąc dobrą mam na myśli jeżdżąca z paroma rzeczami do ogarnięcia, wiadomo a nie padło. Na DGL'u widziałem może z 8-9 siódemek - tej nigdy, nawiasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 ja np za swoją wołał bym 25tyś więc porównanie do tej co pokazłeś to przepaść....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zwrócić uwagę musimy na stylowy mieszek gałki zmiany biegów w tej z ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 ale ten mieszek to podnosi czy obniża wartość samochodu?? bo targają mną sprzeczne uczucia i nie wiem jak to zinterpretować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 obniż wartosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi