Kaczmar_e30 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 no widzę że trochu Was było, niestety nie przyjechałem bo miałem małą awarię quattro fajne japonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dobra ta wisienka na torcie Dyziu a Ty może u jakiegoś dentysty byłeś i z tego powodu tak uzębienie ładnie zademonstrowałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 A ja zapomnialem ze dziś mam imieniny i nie mogłem pojechać x2 :lol: ale powiedzmy, że Pirooz mnie zastąpił :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 x2 :lol: ale powiedzmy, że Pirooz mnie zastąpił :lol: Zastąpił zastąpił. W końcu to prawie to samo. Tylko MPakiet nie tej generacji ale reszta się zgadza P.S. Ja też miałem wczoraj imieniny a byłem na Najcie Piotra i Pawła a ja Paweł :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 P.S. Ja też miałem wczoraj imieniny a byłem na Najcie Piotra i Pawła a ja Paweł :roll: Tak , teraz dopiero mówisz :4: Wszystkiego najlepszego:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tak , teraz dopiero mówisz :4:Wszystkiego najlepszego:drunk: Gdybym się przyznał to pewnie byście mnie nie wypuścili trzeźwego do domu :lol: A tak to przynajmniej mam komplet dokumentów w portfelu, nie to co niektórzy bandyci w czarnych beemkach :lol: Niemniej dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ja również dziękuje za fajnego spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 chciałem zajechać ale już nie miałem siły...... może uda się następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet71 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Miło było poznać kilka nowych osób i zobaczyć dawniej poznane mordki, do nastęnego Fotki ode mnie będą gdy ogarnę się z RACE1SM'em ponieważ to jest teraz na 1. planie, pozdrówki ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Elegancko to wygląda. Za kilka miesięcy się pokaże, na razie grzeje mordę pod kamieniem cicho.:bag: Myślę że przy pierwszym wylocie załapie z kimś konwój Głogów/Lubin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Również dziękuje za spota i za kilka fot:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancz Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Nie dałem rady dotrzec, mam nadzieje ze na nastepny mi sie uda Mam taka propozycje, mianowicie moze by tak zoorganizować co tydzien spot wieczorowa pora;) np co niedziele o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Mam taka propozycje, mianowicie moze by tak zoorganizować co tydzien spot wieczorowa pora;) np co niedziele o 19 Dla mnie co miesiac idealnie, mam troche drogi do wro i nie dalbym rady co tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Poza tym czasem kiedy się za sobą stęsknimy i nie chcemy czekać do Najta to zakładamy osobny wątek w Off Topicu i pytamy kto chce się spotkać na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 i myślę, że co tydzień to zaraz się szybko znudzi i będzie przyjeżdżała garstka a tak frekwencje są dosyć dobre, więc chyba niech zostanie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancz Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 A jest ktos chetny na jakis mini spocik teraz w niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 A jest ktos chetny na jakis mini spocik teraz w niedziele? Lepiej załóż osobny temat w dziale OFFTOPIC (lepiej nie w dziale Spoty bo tam tylko klubowicze mogą zakładać tematy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi