MXSiwek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Cześć wszystkim ! Rozmawiałem z ojcem i wynegocjowałem rabaty dla klubowiczów. Ciężko jest mi określić dokładnie wielkość rabatu ale ok 10-20% w zależności od tego co potrzebujecie. Rabatu na usługi niestety nie mogę zrobić ale na nowe opony lub felgi czy też dystanse itp. jak najbardziej. Najlepiej by było gdyby zainteresowane osoby pisały do mnie a ja resztę załatwię sam osobiście :wink: bmw_1bmw_0bmw_1 Nasz funpage: https://www.facebook.com/centrum.ogumienia?ref=ts&fref=ts WWW: Centrum Ogumienia - Jacek Wągiel - Opony, serwis, skutery Motobi, quady Cectek, biura do wynajęcia w Lubinie Tam znajdziecie wszelkie szczegóły jeżeli chodzi o godziny otwarcia. Bezpośredni kontakt do mnie to 694-408-772 lub mxsiwek@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Macie też używane opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Niestety tylko nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dzisiaj odebrałem pierwszy zakupy od MXSiwka. Co prawda tylko jedna opone :4: ale napewno bedzie więcej transakcji. Ma naprawde fajne ceny bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Mam nadzieje ze kolejny zadowolony klient [ATTACH]36569[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Japierdzielę, robiłeś to zdjęcie kalkulatorem??? Byłem, POLECAM :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Uła Forest na rejonie a w TVN24 cisza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tapatalk tak zniekształca zdjęcia nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Uła Forest na rejonie a w TVN24 cisza ale widziałem, że błękitny 24 się kręcił nad głowami więc chyba mieli problem ze zlokalizowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 I kolejny zadowolony Klient uklon_bmw Patryk dzięki za opony. Polecamuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Polecam bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 a w jakiej cenie opony 225/45/17 fulda sportcontrol lub inna dobrej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ile za Pirelli P-Zero w rozmiarze 225/40/18? Albo jeśli są to 205/40/18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Poszło PW, wszelkie zapytania proszę składać przez PW, mailowo (mxsiwek@gmail.com) lub telefonicznie ( 694408772). Pozdrawiam Siwek bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ja również polecam. Wszystko załatwione szybko i sprawnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Recenzja od Kamila na temat Federal'i 595 Evo Cześć,Jak narazie opony spisują się dobrze. Nie ma problemu z przyczepnością i uciekaniem przodu. Przy normalnej jeździe spisują się dobrze, przy ostrzejszych wejściach w zakręty, też nie zauważyłem, żeby przód uciekał. Pojeździłem ostatnio też w trochę w deszczu i spisywały się równie dobrze, mimo że obawiałem się o ich przyczepność na mokrym. Nawet na kostce brukowej nie było niczego niepokojącego. Jeżeli ktoś szuka opon do normalnej jazdy to może brać śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 U Siwka szybko, sprawnie i pieczalowicie, potrafi 20 min siedzieć na telefonie i skrupulatnie przeczesywac cala oferte jaka ma, aby sprostać oczekiwaniom. Ma dużą wiedzę nt opon, zna opinie klientów, potrafi doradzić. Mega gosciu, polecam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Mili Państwo, z dumą pragnę poinformować, że nasz sklep internetowy wystartował ! Także zapraszam wszystkich zainteresowanych, osobiście cieżko mi będzie zrobić lepsze ceny, czasami mogę pomóc przy skróceniu czasu oczekiwania ewentualnie zniwelować koszty przesyłki (czasami ! ) także kasa w dłoń i zapraszam www.centrumogumienia.plPozdrawiam, Siwek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi