remotec Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 BMW 840Ci Auto z 1994r wyposażone w : ABS,ASC, 2 poduszki powietrzne, skórzana tapicerka, klimatyzacja, el. szyby i lusterka, el. szyberdach, podgrzewane i pompowane elektrycznie regulowane fotele z pamięcią trzech ustawień, el. regulowana kolumna kierownicy, tempomat. Zarejestrowane i ubezpieczone. Nie używane zimą . Sprzedaje na oryginalnych felgach Styling 8. Cena 33000 zł do negocjacji Wrocław tel 512181244 Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Remotec, nie świruj, takiego auta sie nie sprzedaje Nie myślałeś za za kilka, kilkanaście lat lepiej sie na tym zarobi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 za dużo jest fajnych aut na świecie żeby ciągle jeździć 8, ale ona i tak się szybko nie sprzeda pewnie się zarobi ale tylko na naprawdę idealnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wygląda Twoja na zdrową fest, też obserwuje , że długo jest tutaj wystawiana, taki problem żeby sprzedać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Wygląda Twoja na zdrową fest, też obserwuje , że długo jest tutaj wystawiana, taki problem żeby sprzedać ? Auto z duzym silnikiem zawsze trudno w PL sprzedac. Takie auto czeka na specificznego klienta - koneser marki... sam bym to kupil, ale żona by mnie chyba z domu wyrzuciła. Próbowałesz wystawiac na mobile.de? Moze faktycznie jesli nie sprzedajesz ze względow finansowych to te kilka lat az bedzie mozna żołte tablice na to załozyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Auto z duzym silnikiem zawsze trudno w PL sprzedac. Takie auto czeka na specificznego klienta - koneser marki... sam bym to kupil, ale żona by mnie chyba z domu wyrzuciła.Próbowałesz wystawiac na mobile.de? Moze faktycznie jesli nie sprzedajesz ze względow finansowych to te kilka lat az bedzie mozna żołte tablice na to załozyc? coT koleś gadasz masz Prawie M5 f10 i M3 e92 i e31 byś nie mogł mieć??? lolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 coT koleś gadasz masz Prawie M5 f10 i M3 e92 i e31 byś nie mogł mieć??? lolol E31 było by jak małe dziecko którym trzeba sie opiekować i oszczedzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 coT koleś gadasz masz Prawie M5 f10 i M3 e92 i e31 byś nie mogł mieć??? lolol co ty, ona nie docenia starych samochodów... dla jej klasyk = złom, a najwazniejsze w aucie jest żeby kierownica się łatwo kręciła na parkingu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Wygląda Twoja na zdrową fest, też obserwuje , że długo jest tutaj wystawiana, taki problem żeby sprzedać ? zdrowa to ona jest ale do ideału jej sporo brakuje , a problem ze sprzedażą jest taki że ludzie za w sumie tak marne pieniądze oczekują 20 letniego auta z pierwszym lakierem, udokumentowanym przebieg , książkami serwisowymi itd ale zaczem zadzwonią lub przyjadą pozawracać głowę nie spojrzą że takie 840 kosztują od 15-20 tyś euro w górę Próbowałesz wystawiac na mobile.de? Moze faktycznie jesli nie sprzedajesz ze względow finansowych to te kilka lat az bedzie mozna żołte tablice na to załozyc? Raz kiedyś wystawiłem, ale przecież zdrowo myślący europejczyk nie kupi auta od Polaka Na żółte tablice to można ją już zarejestrować, w PL mamy już trzy e31 na żółtych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Raz kiedyś wystawiłem, ale przecież zdrowo myślący europejczyk nie kupi auta od Polaka Na żółte tablice to można ją już zarejestrować, w PL mamy już trzy e31 na żółtych. Oj, nie wiem - Czytałem ostatnio jakies czasopismo o autach klasycznych i własnie pisało ze niemcy od nas skupują...pewnie łatwiej własnie jesli bys zrobił te żołte tablice - wtedy to troche wiekszy "pewniak" w oczach europejczyka. Ja od razu jak widze na żołtych to wiem ze to ktos o to dba... Jak chcesz, to jestem tzn native speaker po angielsku (21 lat w kanadzie mieszkałem) i moge przetłumaczyc na angielski ogłoszenie jak napiszesz mi co na pisac. Moze ktos kupi, moze nie, ale napewno nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi