DJ Adek /// Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witam wszystkich ;-) mam na imię Agata, jestem z okolic Grfowa Śląskiego, posiadam BMW E46. Pozdrowienia dla wszystkich :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Siemasz i witaj w groniebmw_0 Napisz coś więcej o swoim BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Miło powitaćbmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Adek /// Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Hmm Bmw E46 jak juz pisalam że posiadam prawie rok i jestem bardzo zadowolona :lol: pojemność 1.8 benzyna, sedan ciemny granatowy... :lol: Dla Ciebie to tylko samochód. Maszyna do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Do jazdy na zakupy i odwożenia dzieci do szkoły. Dla mnie to coś więcej. To setki niesamowitych wrażeń, emocji i pięknych wspomnień. Masa doświadczeń i poznanych ludzi. Dla mnie to pasja. Dla mnie to całe życie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 siema bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 To setki niesamowitych wrażeń, emocji i pięknych wspomnień. Masa doświadczeń i poznanych ludzi. I tak trzymaćhappy_bmw, witaj w klubiebmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Cześć :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi