michal_f Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To kliknij "Postaw Piwo" pod postem :4: Żem się napracował! A z tamtych felg to najfajniej propozycja 2 i 3 Czyli BBSy (chyba) oraz AC Schnitzer (również chyba ale tak wyglądają) 3 propozycja to miażdży według mnie Wysłane z mojego LG G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 teraz znaleźć coś w dobrej cenie będę wdzięczny za podesłanie kogoś kto ma na sprzedaż / znajomi z for itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Obserwuj nasz dział Sprzedam Części no i Allegro/olx ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ja mam w e39 styling 23 nie są drogie a mają dobry rant i prezentują się jak dla mnie nawet dobrze jest dobry rant a to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Z tych co podesłałeś to tylko 1 foto(styling 32) będą w jakiejś niższej cenie. Ac-S to duże koszta, bbs lm jest chyba na drugiej focie też nie tanie a rzekłbym drogie w ciul fele i ostatnie to Rondel chyba jest i nie tani nie drogi lecz w sam raz moim zdaniem a wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 załóż styling 37 na przód 8 cali na tył 9,5 cala i będzie kultowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 kwesta felg już obgadana. druga kwestia to kwestia wydechu, używka ładna ścięta dwururka. tania co polecacie? do kilku stówek :bag: żeby nie buczała jak na wsi a ładnie wkręcała na kilka tyś obrtów a nie że odpalam samochód a słychać go już na końcu miasta :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 zrób cały przelot jeśli nie obawiasz się władzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 gangsta sie niczego nie boi dawaj jaki? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kup tłumik końcowy ultera z dwururką i będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi