Zgibniew Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 http://www.auto-swiat.pl/fankluby/bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 no właśnie gdzie?? moja teoria jest taka, że bali się nas i dlatego nie umieścili na liście :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ta gazeta jest sterowana przez PO i Tuska to jest spisek i zamach żądam powołania sejmowej komisji do zbadania tej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 he he dobre mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Mariusz zapomniałeś, że należy zamknąć winnych i represjonować ich rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 już wysłałem im odpowiednią wiadomość ''witam w całym tym zestawieniu brak jest MAXBIMMER.pl czyli klubu BMW z Wrocławia pozdrawiam i mam nadzieje że dodacie do listy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 oby dodali bo z przyjemnoscia zaglosuje na Nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 ta gazeta jest sterowana przez PO i Tuska to jest spisek i zamach żądam powołania sejmowej komisji do zbadania tej sprawy Na czele komisji musi stanąć Antoni on powoła najlepszych biegłych i specjalistów robiących "bziumm" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 W pierwszej chwili jak zobaczyłem temat to przeczytałem "Gdzie jest Bimmer" i już wiązałem to z jego niedawnym powrotem na forum lolol Chyba podświadomie szukam taniej sensacji kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 niedawnym powrotem na forum To on jakoś niedawno wrócił, a ja to przegapiłem??? :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To on jakoś niedawno wrócił, a ja to przegapiłem??? :bag: Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują: http://www.maxbimmer.pl/search.php?searchid=3382344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 http://www.maxbimmer.pl/search.php?searchid=3382344 Ten link nic nie znajduje :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 już wysłałem im odpowiednią wiadomość''witam w całym tym zestawieniu brak jest MAXBIMMER.pl czyli klubu BMW z Wrocławia pozdrawiam i mam nadzieje że dodacie do listy Dostałeś jakąś odpowiedź, czy Cię olali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 widze że w Piździe mnie mają....................skoro nawet nie odpisali na meila!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 kolejna gazeta sterowana politycznie. Tak jak pisałem wcześniej boją się nas i tyle. Na samym początku wiedzieli, że w czystej honorowej walce polegną, więc podstępem nas wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 wpisujac w google "BMW Klub" jesteśmy na 4th miejscu, więc cięzko byłoby pominąć maxbimmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Czyli bojkot Auto-Świata ze strony Maxbimmera.:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Olać ich. Takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi