kercher Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam, mam do sprzedania kierownice z bmw e39 m5 2001r. Jest to oryginalna kierownica z eMki jest grubsza od M-pakietowej, jest lepiej wyprofilowana i ma ciut mniejszą średnice. Technicznie sprawna w 100%, estetycznie, jak widać, przetarta, do obszycia. Zdecydowałem sie nie obszywać przed sprzedażą, żeby nowy własciciel sam mógł zadecydować jaką skórą i jaką nicią ma to być zrobione. A jeżeli chodzi o cene obszycia to znalazłem już od 150/200zł. Na tablicy stoi za 450, tutaj pójdzie za 400PLN. Do obejrzenia w Sulęcinie woj. lubuskie, bądź w Trzebnicy k/wrocławia. 665 449 862 pozdrawiam kercher[ATTACH=CONFIG]30627[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]30628[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ori w m5 byly obszywane kolorową nicią Sent from my HTC One using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kercher Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ori w m5 byly obszywane kolorową niciąSent from my HTC One using Tapatalk tak dokładnie, ta akurat jest koloru czarnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kercher Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 UP 350złociszy. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi