d1k3y Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam Mam na sprzedaż elegancką drewnianą kierownicę 'Luisi' W mojej ocenie kierownica jest jak nowa a jej stan określiłbym jako kolekcjonerski. Nie do zdobycia, na tę chwilę kierownica figuruje w czeskim sklepie z częściami Sportovní volant Jarama Pad døevìný - Tuning - Volanty Døevìné-Luisi Cena w przeliczeniu na złotówki wynosi 950 zł + koszty przesyłki Moja cena za tę kierownicę to 600 zł z już wliczoną przesyłką kurierską. Wymiary: (mierzona średnica) Szerokość kierownicy: 355 mm Szerokość naby: 120 mm Szerokość sworznia: 18 mm Poniżej zdjęcia mojego autorstwa sprzedawanej kierownicy: Kontakt na PW. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jestem otwarty na propozycje cenowe ! Zainteresowanych proszę składać je poprzez PW ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi