Bob Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 mam instrukcje na papierku oryginalną :wink: jak bede mial czas to podejde do kumpla i ci zeskanuje i wysle. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Klip z 3 spotu dostępny jest pod adresem: http://www.maxbimmer.pl/video/clip3spot/klip-3-spot-grudzien.mpg Autorem Klipu jest Luk@s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 jako krytyk filmowy powinniście mnie teraz wysłuchać, gdyz przemawiam :lol: :lol: : nominacje do Oscara: - w kategorii rola pierwszo planowa dla wszystkich <bmw> - w kategorii najlepszy aktor dla G-TECHA :mrgreen: - w kategorii najlepszy drifter dla kierownika Subaru Imprezy :wink: - w kategorii scenariusz dla wszystkich obecnych :mrgreen: wyroznenia: - dla tego co to wszystko nakręcil - dla tego co to poskładał ze wyszedł z tego film :wink: - dla pogody, była wymarozna było ślizko :mrgreen: goście honorowi: - BMW 850, egzotycznie wygladała wsród E30 - E36 compact -Subaru Impreza (radio control) ogólnie film niezły chociaż ja wole filmy Ormiańskie :wink: :mrgreen: (joke) :mrgreen: sceneria była piękna, ładnie błyskaliscie światełkami :wink: Brawa dla horeografa(nie wiem przez jakie ch,h :mrgreen: ) za ten odjazd spod mostu, cud ze tam sie nie porozbijaliscie :wink: A tak na serio, to widze ze chyba sie dobrze bawiliście, nastepnym razem moze wkoncu dotre, spot byl fajny na moje oko. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Klip super, njbardziej podobal m isie motyw z zachodZacy msloncem w chmurach, jak pzrejezdzaliscie pzrez jakis most, waidukt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 no witam . jest mi niezmiernie miło usłyszec ze komus sie podoba moje Shadow line . spot fajny szkoda tylko ze pogoda taka lipowata . a co do nastepnego spota jesli chodzi o tor to juz podjąłem pewne działania . A jaki ich bedzie wynik poinformuje gdy cos bede wiedział. pozdr. całą ekipe Maxbimmera Wrocław <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 niestety :twisted: .mój komputer niema tyle mocy co ma ''bestia'' i niemoże ściągnąć filmiku :cry: .ale cos pokombinuję.pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 umnie tez jest problem z sciagnieciem klikam na linl i 1-3% poczym znika i tak caly czas clip ze spotu ll tez tak samo niewiem co jest grane pomuzcie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Niestety, ale tak sie akurat zlozylo, ze dzisiaj sa drobne problemy z serwerem co moze byc przyczyna przerwania polaczenia. Choc przed chwila testowalem i u mnie sciaga sie normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 no ja klipasa ściągłem 2 godzinki prawie sciagania a sciagałem rano o 10:00 wiec udało mi sie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 W zasadzie to powinno sie dac sciagnac bez problemow o kazdej porze dnia i nocy! W serverowni twierdza, ze juz jest wszystko ok! Mam nadzieje, ze juz nie bedzie problemow z pobieraniem clipa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 udało się :mrgreen: :mrgreen: .trochę szło ale doszło.ten kawałek na moście rzeczywiście fajny tylko szkoda że padało!! no i jestem w roli statysty.najpierw się spózniłem pod most a następnie musiałem zaraz wracać bo do roboty,ale jestem .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 dalej nie moge otwozyc clip lll ani ll zeby zapisac na dysku reszta sie otwiera bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi