Enzo Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 watpie jak co t ozadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 jakie "wątpie" masz przyjechac i bez dyskusji :lol: Jakby co to daj cynka to podjade zebys nie błądził po miescie zreszta spocik bedzie pewnie do wieczora to napewno gdzies nas złapiesz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 tak, tak brak czasu i Enza główka to spotowa wymówka :lol: jak nie na na ndersowie to pewnie gdzieś bedziemy:D a spóźnić sie chyba może każdy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 No to bede raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jakby ktos nie mógł trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 No witam. Ja potwierdzam swoją obecność!!! Przyjade tak ok15.Czekajcie chłopaki ja na pewno dojade na spotka ) :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Siemanko Oczywiście czekać będziemy - bez obawy Mk-rally Enzo - jak chcesz możemy na dwie bumy śmigać na spota bo zapewne jedziesz przez Strzelin więc jak coś to daj cynk Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 tego zlotu chyba ni było bo nie dostrzegłem nikogo. Szkoda organizacja na 2 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: <bmw> Spoty oczywscie ze był , ale około 14:30 zaczął padac deszcz wiec zadecydowalismy zeby przejechac na parking pod mostem milenijnym , nie wiem o ktorej godzinie byles na andersa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ja przed chwila wrocilem z chztu, wiec sie niewyrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 spot był zajefajny, chciałbym podziękować Piotrowi i Kosie za podwiezienie :wink: <bmw> z niecierpliwością czekamy na fotki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 W takim razie wszystko ok. Szkoda ze sie spózniłem moja wina. Powiadom mnie kolego o nastepnym spocie bede bardzo wdzięczny.( nastepnym razem nie zaśpie hehe) Kondzik :oops: Nie ma problemu skoro jestes u nas zarejestrowany to napewno mejla dostaniesz z terminem nastepnego spotu A co do wczesniejszego wyjazdu z andersa to poprostu nie widzielismy sensu dłuzej moknąć na deszczu i po 30minutach skoro nikt wiecej nie przyjechał to ruszylismy pod milenijny :wink: A nie najlepsza pogode w 200% zrekompensowała obecność Pawła i jego 850CSi poprostu rewelacyjne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 siemanko spot super szkoda tylko żę pogoda nei dopisała no ale zobaczycie pare fotek jeszcze dzisiaj gdzies po 22:30 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 SPOT SUPER Mimo tego że się spóźniłem i miałem mały incydyent z policją :lol: , udało mi się Was znaleźć. Stara ekipa dopisała. Miło było poznać nowych uczestników. A ta 850 była po prostu miodzio Czekam na zdjęcia i klipa :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 ja też byłem!! .pierwszy raz,troche daleko ale było fajnie.choc droga powrotna nie była za piękna ale coś za coś!! :wink: pozdrawiam wszystkich!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 SPOT SUPERCzekam na zdjęcia i klipa :wink: pozdro fotki już za chwilkę no a klip w tygodniu zmontuje - mało materiału i warunki kiepskie były przez ten deszcz ale klip będzie mimo wszystko Pozdto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Galeria zdjęć ze spotu dostepna pod adresem: http://www.maxbimmer.pl/galeria/trzeci-spot-maxbimmer/index.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 fotki zajefajniste :mrgreen: wogóle spot był mega super :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Troche pogoda popsuła plany , ale i tak było bardzo sympatycznie Na nastepnego spota trzeba cos podziałac zeby zaklepac jakis tor i sobie posmigac na czas tak jak rozmawialismy , zobaczymy co da sie załatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 no zdjecia fajne, 850 piękne, jedno z aut ktore bardzo chiałbym posiadac 8) Auto wygląda dosc egzotycznie miedzy E30'stkami. Widze że były prawie same E30 jedna 850 i jedno E36 compact tak?? i Ładniutkie jest to E30 z napisem Shadow line na klapie, bardzo ładne, szczególne gdyby mialo czarny grill. Ogólnie wszystko mi sie podoba 8) szkoda tylko,że (tu uwaga chwale sie,jestem bardzo nie skromny :lol: :wink: :mrgreen: ) MÓJ(dużymi literami zeby nikt nie przeoczyl :wink: ) G-TECH sie na nic nie przydal. Moę nastepnym razem sie przyda, moze bedzie też jego wlaściciel :wink: (czyli JA nie chwaląc sie :mrgreen: :wink: ) mam nadzieje ze bede na nastepnym spocie <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 O kurzce pieczone na roznie 850i :shock: :shock: :shock: Musz ena nast. spota juz wpasc :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 okazuje sie ze kilka aut bylo ale po czasie wszystko popsul ten deszcz o 15,30 byl znajomy 735 e23 ale nas nie zastal szkoda ze niamialem z nim kontaktu tak pewnie by dojechal no ale uczymy sie na bledach, milo mi bylo poznac nowych kolegow i ciesze sie ze moglem byc na spocie Pozdrawiam 732 Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 okazuje sie ze kilka aut bylo ale po czasie wszystko popsul ten deszcz o 15,30 byl znajomy 735 e23 ale nas nie zastal szkoda ze niamialem z nim kontaktu tak pewnie by dojechal no ale uczymy sie na bledach, milo mi bylo poznac nowych kolegow i ciesze sie ze moglem byc na spociePozdrawiam 732 Konrad Dokładnie , troche deszcz nam pomieszał szyki , bo wiem juz o 3 autach ktore przyjechaly kolo 15-tej i niekogo na andersa nie zastały :? szkoda ale kto mógł przypuszczac ze z takiej słonecznej pogody jak była do południa zacznie padac deszcz , no ale nauczka na nastepnego spota zeby od razu pisac alternatywe gdzie mozna nas znalezc czyli jak bedzie nastepnym razem padało i nie ma nas na andersa to jestesmy pod mostem milenijnym :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 szkoda tylko,że (tu uwaga chwale sie,jestem bardzo nie skromny :lol: :wink: :mrgreen: ) MÓJ(dużymi literami zeby nikt nie przeoczyl :wink: ) G-TECH sie na nic nie przydal. Moę nastepnym razem sie przyda, moze bedzie też jego wlaściciel :wink: (czyli JA nie chwaląc sie :mrgreen: :wink: ) mam nadzieje ze bede na nastepnym spocie <bmw> i tu się mylisz :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: OFICJALNIE DZIĘKUJĘ ZA WYPOŻYCZENIE G-TECHA :!: :!: :!: :!: :!: niestety trakcja słaba mocno mielił i kapcie za wąskie, mokro i czasy , hmmmmmmmmmm....... szkoda pisać: 16,xx i 12 do 60 mil czyli , :cry: :cry: mam nadzieję że jeszcze to urządzonko będziemy mogli zobaczyć :roll: :roll: Poopowiadajcie co było jak odjechałem, jakieś plany na tor ?? PS. dzięki za duże, jasne, ciężkie pudło ze szkłem, :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 z g-techem problemu nie ma zadnego spoko :mrgreen: a ciesze sie ze pudło ci sie podoba :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 z g-techem problemu nie ma zadnego spoko :mrgreen: no nie tak do końca, niby proste urządzenie a jednak, jakbyś miał instr. w wersji elektronicznej to ja chętnie :roll: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi