Dziki Wujek Joe Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Mam do oddania silnik M10B18 z E30 84r. Sprawny, ale obecnie lekko zdekompletowany. Brakuje czujnika temp. wody, nie ma kopułki aparatu zapłonowego - uszkodzona, a sam aparat zdemontowany. Wiązka elektryczna przecięta, ale bez problemu można połatać. Silnik jest zespolony ze skrzynią biegów (manual 4b, dwójka wyskakuje). Całość odstąpię za przysłowiowy czteropak browara Może komuś się przyda. Oprócz tego mam też do oddania wał napędowy od w/w samochodu, elastyczny łącznik wału (mały krzyżak), maglownicę bez wspomagania razem z krzyżakiem, pompę wspomagania (chyba od silnika 1,8), dyfer 3.91 mała głowa zaspawany, pompę hamulcową z serwem, zegary (wersja bez obrotomierza) i tylną belkę z wahaczami (bębny). Niedługo się przeprowadzam, więc muszę pozbyć się tych rzeczy. Szkoda złomować dobre części. Graty do odebrania na terenie Wrocławia. Kto chętny, pisać! Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dziki Wujek Joe rozbierz to i opierdziel na złom to dostaniesz pare zł. Bo i alu jest tam trochę i całość też nie jest zbyt lekka. Ja bym tak zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Wujek Joe Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Może ktoś z forum ma M10 i potrzebuje dawcy organów. Jeśli nikt się nie zgłosi, tak zrobię. Trochę mi go szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi