Kosa Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 PUHP U.S. Almar serwis aut USA-Europa Dane firmy Nowowiejska 52C 58-200 Dzierżoniów Godziny otwarcia: nie podano Tel.: 602-600-508 Tel.: 602385658 Fax: (74) 831-16-42 Robiłem tam swoją skrzynie ASB - objaw: szarpanie po załączeniu lock'upa zdiagnozowali: - konwerteg do regeneracji (wysłali do Długołęki) - zawór lock up (nowy) - wymiana oleju i filtra wycena 1800 zł po kilku dniach odbór, cena wzrosła o 100 bo policzyi im więcej za konwerter, ok niech będzie, dodatkowo po tygodniu ponowana wymiana oleju dzwonie dzień wcześniej żeby umówić się na wymiane oleju w ASB i pytam jaki olej zalali wcześniej (żeby się upewnić bo już kupiłem rekomendowany 7045e texamatic - czerwony) oni mówią że nie pamiętają kodu ale jest żółty bo taki zalewają do 5HP19 i tu moje pierwsze zdziwienie - 5hp19 ? przecież mam GM a nie ZF i to A5S390R? ok, pojechałem na drugi dzień do nich i się pytam wtf? 5hp19 to chyba nie u mnie i dlaczego żółty ? to mi odpowiedzieli że tak im kazali a po moim pytanie dlaczego skoro rekomendowany jest 7045 to mi odpowiedział żebym nie szukał takich informacji po forach bo tam "durni blogerzy" siedzą a i tak klient musi swoje zapłacić..... zalali 6 L 71141 Ravenolu, filt przywiozełm swój.. pytam się, ile? 400 pamietam że tyle wolałi ze swoim olejem filtrem i robocizna, wiec skąd ta cena skoro filtr miałem swój to przynajmniej 100 taniej powinno byc - to uslyszalem ze olej 300 i wymiana 100... gdzie olej to max 200 z ich rabatami powinien byc... nie powiem skrzynia chodzi o niebo lepiej nie ma szarpniec przy wrzuceniu R czy D, ale mysle że sobie za duzo liczą (szczególnie jak uslyszałem z za drzwi ze mieli jakis problem z innym klientem ktory nie chciał zaplacic, to jak to szef ujął "bedziemy przycinac po 50 na kazdym innym zeby to wyrownac") także nasteonym razem olej w ASB wymienie sobie juz sam conajmniej o polowe taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak słyszę takie akcje to mam zamiar spalić tą budę, bo ciężko to warsztatem nazwać. W dziuplach gdzie fury na składniki pierwsze rozkładają lepiej robią niż w "serwisach". Szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dziadowska firma zapamiętana i szerokim łukiem omijana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocwiatru Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Trzy lata temu w passacie im się udało nic nie popsuć, ale koledze w S8 porysowali cały zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 opisywać skur.... na forach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi