blazej3131 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 dobra to nic nie zmieniamy 15 sie widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 a może Urazie?? Jest ładna przystań nad odrą można się piwa napić i czegoś zimnego a to kilka minut od Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 a może Urazie?? Jest ładna przystań nad odrą można się piwa napić i czegoś zimnego a to kilka minut od Wrocławia Na godzinę przed spotkaniem już bym raczej nie zmieniał miejsca spotkania Podrzuć mapkę gdzie to jest to może kolejny spot tam się zorganizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 ...no i jak zobaczycie zielonego terrolanosa na plastifelgach... U nas na to sie mowi "lamus" Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ciii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 https://www.google.pl/maps/place/Port+Uraz/@51.2500359,16.8450232,14z/data=!4m2!3m1!1s0x470f93dcd36a6d17:0xda9cdb8a0304c6f6 to tak na przyszłość polecam bo miejscówka jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dzięki za spotkanie w tym kameralnym gronie było miło, było w miarę chłodno (w cieniu), ogólnie było spoko Dzięki @LittleJimmy za jazdę do domu. Jak się okazuje nawet z terenowym Lanosem można miło polatać po Legnickiej :D Parę zdjęć ode mnie: [ATTACH=CONFIG]30617[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]30618[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]30619[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 no szkoda... ale dopiero wolny pojade pozniej pod most Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Hahahhaha, terrolanos zlapal sie na fotke;D noo nawet idzie ta butelkowa zielen;) milo bylo, nie powiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 no szkoda... ale dopiero wolny pojade pozniej pod most Trzeba było wpaść byliśmy do 18 , ogólnie udany dzień w miłej atmosferze . Błażeja opowieści mnie rozwaliły :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Bardzo udane popołudnie w miłej atmosferze. Dzięki Do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet71 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ogarniałem sesję i zeszło mi dłużej niż planowałem przez co nie zdążyłem dojechać.. (po 17:30 byłem dopiero w domu). Jedyne co widziałem to srebrne E39 na OZ Mito, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ładne uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jedyne co widziałem to srebrne E39 na OZ Mito, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ładne uklon_bmw To wlasnie ja czekalem na Ciebie bo liczylem na jakies fotki nie widzialem Cie wogole, ale spoko moze nastepnym razem sie uda, pozdrawiam Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi