Pirooz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Siemanko, Co mieszkańcy Wrocka i okolic powiedzieliby na jakiś mały spot jutro (tj. 8 czerwca)? Jesteście chętni? Godzina i miejsce do ustalenia Pogoda jest super i można by to wykorzystać. A niektórzy nie dali rady przybyć na Dzień Dziecka (jak ja) Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Pirooz Pomylił mi się miesiąc w nazwie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 czemu nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No to powiedzmy, że wstępnie 15:00 na Magnolii (chyba, że są inne propozycje). W sumie to Magnolia jest trochę nudna (i będzie tam cholernie gorąco) - znacie jakieś mniej-nasłonecznione miejsca? Może gdzieś na obrzeżach? 1. Pirooz 2. galone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 1. Pirooz 2. galone 3. blazej3131 - ale Panowie ja proponuje albo pod milenijnym albo gdzieś nad wodą gdzie będzie cień bo inaczej pozdychamy z upału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Błażej - jestem za. Znasz fajne miejsce nad wodą i w cieniu jednocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Powiem tak. Jest staw koło stadionu- nie wiem jak tam z wjazdem by nam wyszło teraz. Jak kiedyś tam wjeżdżałem moją starą laguną to urwami rzucałem na prawo i lewo więc teraz tym bardziej odpada. Kurde jak tak analizuje to może być lipa żebyśmy pod jakiś staw whatever podjechali autami. Może jednak milenijny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 i moze pozniej pod wieczor jak juz chlodniej bedzie no moze milenijny, zajezdzam tam czasami kolo 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Wieczór odpada. F1 w tv o 20.00 ale 18? Faktycznie będzie chłodniej ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 o 15 pod mila też tragedii nie będzie bo tam cień jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ok. 15 pod milenijnym ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Chętnie przyjadę poznać się. Jak dokładnie dojechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 https://www.google.pl/maps/place/Orbita/@51.1310457,16.9876592,16z/data=!4m2!3m1!1s0x470fea119ff10cd3:0x7aad5c08344d8ddb Dokładna lokalizacja. Wjazd od Popowickiej w Wejcheroską. Gdzieś przy końcu parkingu będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 @Kamil_89 - a skąd będziesz jechać? Mogę Cię "holować" tzn. zaprowadzić na miejsce. Ja będę jechał od Traugutta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Już ogarnąłem dojazd ale chętnie się podłącze do Ciebie. Wyjątkowo będę jechał z Krakowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Git. Polecimy sobie razem. Proponuję 14:30 przy Biedronie na Traugutta (koło Policji). Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dobra. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Może też podjadę na mileniaka na 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 A jak moja malenka jest uziemiona to moge wpasc lanosem;D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wpadaj i tak tłoków raczej nie będzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 1. Pirooz 2. galone 3. blazej3131 4. mbrs Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 1. Pirooz 2. galone 3. blazej3131 4. mbrs 5. hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wpadlbym, ale na 15 chyba nie zdaze Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wpadlbym, ale na 15 chyba nie zdaze Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Wybaczymy drobne spóźnienie :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Maltarn albo napisz o której mógłbyś być to najwyżej się przesunie spota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ja za to po 15 nie mam jak być;p mi nawet już by bardziej pasowało;) no i jak zobaczycie zielonego terrolanosa na plastifelgach to ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi