Pakos Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Teraz się nie wypowiem, ale wstępnie na sobotę się piszę, ale godziny wieczorne np 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Bliżej Piątku ugadamy miejscówkę i czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Spoko weekend mi pasuje, niech będzie tradycyjnie w stolicy powiatu czyli w Wołowie. Proponuje w ten czwartek wszyscy chetni niech się deklarują jak stoją z czasem i ustalimy konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-kob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dla mnie może być czwartek a z dni weekendowych jestem w Wołowie w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 dla mnie czwartek może być, ale może być i niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To co Panowie, niedziela godzina 16? Jak to widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 no dla mnie jest ok ale może jednak 18?? Bo stara pewnie na jakieś zakupy wyciągnie, więc o 18 na pewno będę wolny. Zadzwonię do Darka, żeby się stawił jak reszcie pasuje taka godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-kob Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Elegancko, wedle prognoz pogodowych ma nawet przestać padać tak śnieg jak i deszcz i powyżej zera więc zapowiada się lepsza aura. Mi odpowiada niedziela, godz. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 mi tez pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Jak nie będzie padać to którą godzinę pogaduchy i gdzie ???? bo rodzina się zapowiedziała i trzeba wiać Edytowane 9 Stycznia 2015 przez lumma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 niedziela godzina 18 ale może koło Lidla?? tam parking dużo lepiej oświetlony to i może jakieś foto uda się zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Postaram się być o 18.00 na lidlubmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja będę na pewno lidl 18.00, chłopaki obecność obowiązkowa bo pojawi się fajne e36 z stylingami 32 Więc wiec wiecie, czerwony dywan i płatki róż będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-kob Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 18:00 Lidl. To i pogode należy zamowic by się aby felga nie pochlapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Pogoda ok tylko wentylator wyłączcie jeszcze i będzie git happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 dzwoniłem do Darka i z Piszczem też podjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 panowie zasługuję na baty ale niestety łepek w golfie szpanował i teraz będę potrzebował spawacza poniżej zdjęcia podłogi po jego kontakcie z moim zadem zderzak na szczęście ocalał do malowania ale podłoga się poddała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Uuuu ajć ale kraksa, z czyjej winy? A my byliśmy, trochę się pomarzło, do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 znowu przepadło bmw_2 Brzeg Dolny 1 Maja skrzyżowanie na szczęście byłem z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 co się stało z tą podłogą?? tak pękła?? co tam jakaś szpachla jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 dużo gumy po ciemku ciężko ocenić ktoś chyba już niestety coś modził od bagażnika nie widać leży butla i chyba teraz już wiem dlaczego nie ma wlewu gazu pod klapką mimo że jest tam otwór i ślad montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 chociaż małe zdjątko ze spotkania na otarcie łez :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 wiało i padało, więc staliśmy pod dachem nie było sensu nic pstrykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Uuuu szkoda trudno myślę że sezon się dopiero zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 a my chociaż spotkanko lokalne w najbliższym czasielolol???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi