Pakos Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 może lepiej piątek?? Jest szansa, że kombiak mój będzie gotowy to bym się pochwalił przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Na razie moja nie domaga i chyba tym razem odpadne 50/50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Spoko możemy w piątek zorganizować, nawet lepiej To co wstępnie piątek koło biedronki w Wołowie, Panowie jaka godzina?Ja sie moge dostosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
box-e Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Też by mi bardziej pasowało w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 17? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
box-e Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jestem Za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 czyli jutro o 17 pod Biedrą niech każdy powiadomi i weźmie ze sobą kogo tylko może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Zrozumiałem będę na pewno, biedrona koło ronda godzina 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przykro mi 17.00 odpada :'( J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przykro mi 17.00 odpada :'( a o której Ci pasuje?? to możemy o parę minut przełożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jak tam z frekwencją? Chłopaki z mojek podjadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
box-e Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja + na 90% 2 ziomków ode mnie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 panowie sorry że nie dotarłem - praca jak było w kilku słowach może jakieś foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 fot nie było grono wąskie, ale jak zawsze było o czym porozmawiać pokopaliśmy w opony godzinkę i do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 no jak tam "dewolaje" jedziemy w sobotę do Ścinawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dajcie znać o której będziecie w ścinawie to się ustawimy i pojedziemy razem bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Puki co to rano mam kurs na Wrocław, śledzę temat, jak w rozsądnej godzinie wrócę to podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ponury nie rób dziadostwa masz wycisnąć ostatnie poty z r6 i się wyrobić a Lumma co tak zamilkł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Pakos to jak bierzesz aparat jutro ? Bo sesje jakąś obiecywałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Biere biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-kob Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Co z kolejnymi zlotami? Okres zimowy jest okresem martwym? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 JA jak zwykle jestem na tak, jeśli było by grono chętnych możemy coś zorganizować, ważne żeby pogoda była do przetrwania czyli bez wiatru deszczu i w okolicach zera st. jak widzę cos prószyć zaczęło więc w alpejskiej scenerii było by fajnie sie spotkać. Co reszta o tym sądzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jutro jestem wolny jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 koło soboty jak odgruzuję babunie można pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-kob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Można ustawić się w okolicy weekendu. Proponuję Wołów - taki ze mnie egocentryk, a po szczerości mam letnie kapcie i daleko w alpejskiej scenerii nie dojadę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi