lumma1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 mam odwieść rodzinkę poza wrocław taka tam imprezka i w czasie powinienem się obrobić a ty nie owijaj tylko pępkowe szykuj :grill::grill::grill: oczywiście bez alko następnym razem pod biedroną :p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zobaczę jak się z czasem wyrobię bo na weekend planuję operację wymiany butli podtlenku-LPG. Jak mnie w kosmos nie wyje*ie - będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 a brygada z Mojęcic się wybiera?? Bo Darek widzę, coś mało aktywny, więc pewnie w kanale dalej siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
box-e Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ja też wpadnę, zabiorę ze sobą jeszcze jednego ziomeczka z kombiakiem. Może gdzieś się ugadamy o konkretniej godzinie i pojedziemy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zapewne wołow pod biedroną, odpowiednio wcześniej przed zlotem we wrocku, ale to już niech ustalą osoby w 100% pewne na wyjazd do wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 DWLe śpita goście z saabów podpatrzyli miejscówe na Biedronie i spoty robią bmw_3bmw_3bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
box-e Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 No właśnie, tak nie może być! :lol: To jak, ktoś jutro jedzie na najta? Ja z kumplem będziemy ok 14 pod biedronką koło ronda, i z biedry ruszamy na najta, ktoś wpadnie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ja lecę ale od drugiej strony wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja wieczorem zagramanice jadę, więc odpadam. Życzę miłego spotkania Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja tez odpadam, może w tygodniu wyskoczymy na biedrone do wołowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja wieczorem zagramanice jadę, więc odpadam. Życzę miłego spotkania Pakos no co Ty A KTO będzie fotorelację robił ? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 No nie dało rady ale jest mobilizacja na następny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) co tam taka cisza dewolaje? Jak już pewnie wyczytaliście 25.10 jest orszak weselny Mariusza i Ani w Ścinawie, więc proponuję tego dnia przeprowadzić integrację i uświetnić tą chwilę naszą obecnością. Dara ścignę sam bo on w kanale pewnie siedzi i zanim to przeczyta to już będzie po fakcie, a jak z resztą?? Piszecie się?? Edytowane 4 Października 2014 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Stare rozwalone i kopcące e36 też mogą podjechać? Przy okazji może byśmy coś w tym tygodniu zorganizowali małe spotkanie pod biedą? Obgadało by się szczegóły. Chłopaki jak ze zmianami stoicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja teraz siedzę we Wrocławiu i zjeżdżam dopiero przed orszakiem wiec do tego czasu ja odpadam ale myśle ze mozna dodatkowo po orszaku mozna zrobic małego spota może z weselna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 ... ale myśle ze mozna dodatkowo po orszaku mozna zrobic małego spota może z weselna Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jak już pewnie wyczytaliście 20.10 jest orszak weselny Mariusza i Ani 25.10 :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ale to Pakos pomylił daty :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ale ja cytowałem Pakosa lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) faktycznie pomyliłem:) już poprawiłem, tak czy inaczej mam nadzieję, że frekwencja będzie odpowiednia A ponury niech oczywiście dymiący starym BMW wpada Lumma glebę zapoda w 7er i się przy okazji pochwali Edytowane 5 Października 2014 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Hej Panowie to co z tym naszym spotem? W czwartek po południu pasowało by wszystkim? Tak jak zawsze? Chociaż rokiciarze dostaną wypłaty (w sumie to ja też) i pewnie pod biedrą będzie oblężenie. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Z gleba narazie sie wstrzymam wpadna jeszcze amory,opony przód,dystanse,i pare innych suwenirów codziennie lista sie wydłuża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 no ja mogę podjechać a Lumma to chyba działy pomylił Zadzwonię rano do Dara z mojek to może też wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ładna pogoda ma być, więc jak? Ktoś jeszcze chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi