maris Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 musimy, musimy:lol: i na rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Pakos nie dawaj mi więcej pojezdzic bezdasznikiem bo mam teraz dylematy chyba ze chcesz się zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 uklon_bmw Miło było poznać i dawajcie znać jak pojawi się kolejna okazja :biggrin: bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Apeluję o kolejny spot, od Poniedziałku przez dwa tygle bedę dostępny w PL z chęcią się spotkam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Daro, biała siódema to grubego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Kamcio,nie chcesz to nie więcej nie dostaniesz a Szocha to się na najta załapie, więc w tym terminie nie ma chyba sensu nic więcej organizować a z tym przejazdem to nie wiem czy w Wołowie się uda bo jak ostatnie auto wyjedzie z parkingu biedry to pierwsze już wjedzie na rynek happy_bmw Wołów tak mało miejscowość, że dzisiaj mnie kilka osób zaczepiało z zapytaniem co tam się pod biedrą działo:p Edytowane 16 Lipca 2014 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Pakos, edytuj posty, bo posypią się osty, nie wal jednego za drugim. p.s. może i ja wpadnę w jakiś dzionek, ajak:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) wiem właśnie zobaczyłem, że źle to wygląda obiecuję się poprawićhappy_bmw nikt, żadnych więcej zdjęć nie robił?? Widzę, że jak ja nic nie pstryknę to nic z tego nie będzie 8) Edytowane 18 Lipca 2014 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Apeluję o kolejny spot, od Poniedziałku przez dwa tygle bedę dostępny w PL z chęcią się spotkam :lol: Jestem za ! Co powiecie na przyszły tydzień ?happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Siwek widzę dobrze prawi bmw_1Jak najbardziej zaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 No i mnie przekonaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Coś konkretniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 mi też od poniedziałku pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Moja obecność obowiązkowa Niech ktoś żuci termin i można podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 aa no to jak w przyszłym tygodniu to ja niestety odpadam, bo mam cały tydzień drugie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Siwek rozpoczął temat, niech rządzi 8) Ale widzę, że Lubin prowadzi, więc może tym razem zaprosimy chłopaków z Wołowa do siebie, to i może Legnica podjedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 No ja się nie wypowiadam bo mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia13 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 To moze sobota lub niedziela zeby Pakos tez mogl byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 To moze sobota lub niedziela zeby Pakos tez mogl byc?? ładnie mnie na mine pakujesz pewnie ja wtedy będę pracował taki nóż w plecy heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja w Niedzieli z rańca z kolei już jadę, ale taka sobota 15:00 by zagrała idealnie, Mariusz jak z Tobą? Mówimy o przyszłym weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja w Niedzieli z rańca z kolei już jadę, ale taka sobota 15:00 by zagrała idealnie, Mariusz jak z Tobą? Mówimy o przyszłym weekendzie sobota pasuje bo jak coś to do 14stej będę pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja niestety jestem tylko do środy bo w czwartek wyjeżdżam więc u mnie sobota odpada zapomniałem o wycieczce z pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 jak sobota to ja najprawdopodobniej będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 U mnie zmiany, jestem do środy w PL, więc co, działamy coś? Tylko że z pogodą krucho z tego co tutaj ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja proponuje jutro najlepiej wieczorem ok 18 lub w środę po 16 bmw_1 6 co masz na myśli z tym "krucho z pogodą" ? Wy wyjeżdżacie z Lubina czy z Wrocka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi