maris Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 cos tam się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 No i gicio bmw_1 Tak jak mówię więcej informacji podamy bliżej weekendu chociaż mojego sztrucla na sesji sobie nie wyobrażam :lol: Maris masz jakiegoś mini grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 nie mam ale mogę mieć:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nie no świruje...pewnie nie będzie czasu na grilla bo zmiany miejscówek itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jak chcecie porobić fotki na tle ruin w Lubinie to znam ciekawe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Małomice (to chyba kiedyś były szklarnie), w każdym razie kierunek Rudna. Mijamy zakręt z lustrem i kierujemy się po drodze głównej. Skręcamy (za zakrętem z lustrem) w pierwszą możliwą w prawo. Dojeżdżamy do nowo budowanych szeregówek i mieszkań (jedno z nich należy do mnie :4:) po lewej. Jednak skręcamy w prawo obok opuszczonej portierni. Jedziemy dokąd droga prowadzi, na jej końcu znajduje się cały szereg ruin. Tylko jak Mariusz będzie z wami to może mieć problem. https://www.google.pl/maps/dir/51.4084886,16.2264973//@51.4083697,16.2265751,236m/data=!3m1!1e3!4m3!4m2!1m0!1m0?hl=pl Edytowane 2 Lipca 2014 przez Zgibniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia13 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Teraz Mariusz nie bedzie mial problemu bo auto jest podniesione i dojedzie wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Teraz Mariusz nie bedzie mial problemu bo auto jest podniesione i dojedzie wszedzie W takim razie polecam te ruiny, bo to chyba jedyne w Lubinie i jest ich całkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nawet Street View tam wjechało :D http://goo.gl/maps/V0H31 Trzymajcie Osobiście myślę nad jakąś fajną mini sesją w okolicach Wrocka i ilekroć wylatuję z Wrocławia przez Wschód to zerkam w kierunku zlikwidowanej stacji benzynowej i myślę o wjechaniu tam swoją... http://goo.gl/maps/8Lcrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 no to ja dołożę jeszcze takie coś dojazd asfaltową drogą a klimat rewelacyjny https://www.google.pl/maps/@51.227716,16.474688,3a,75y,105.34h,88.36t/data=!3m4!1e1!3m2!1sWEuVWGwcXWzKJ0L_7-WBRA!2e0?hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 chyba mnie nie będzie, bo żona ma inny pomysł na niedziele, a żony się trzeba słuchać:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 A wracając do spotkania DWL, coś gdzieś kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Hej Moja narazie się pasie na pod domem czekam na fanty ,dziś mają być jak dolożę to w przyszłym tygodniu czemu nie dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Pany, fajnie byłoby widać spotkania co kilka tygodni/góra co miesiąc - Wołów bardziej ogarniam niż Wrocław:bag: (Co tydzień bywam w mieścinie kilka km przed Wołowem a pojawiam się również czasami i tam.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 hmmm no to jak tam Dewolaje?? Dresy poprasowali?? Auta ponaprawiane?? to co na przyszły tydzień proponuję się ustawić?? Wtorek?? 19?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 A może i ja bym wpadł na bajere i w końcu się przejechać bezdasznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 dajcie znać co gdzie kiedy na razie odpada weekend 19.07 wybieram się na Master Truck do Opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 A może i ja bym wpadł na bajere i w końcu się przejechać bezdasznikiem? Kamcio dla Ciebie drzwi a raczej dach zawsze otwarty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Chodziło mi o godzinę 19 we wtorek. Pasuje wszystkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 A ja wybiegając bardziej przyszłośc, proszę o coś powyżej 20 lipca. I jednocześnie zachwalam miasto Lubin, które leży idealnie między aglomeracjami Wołów, Głogów, Legnica. bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Mi wstępnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 ewentualnie na chwilę wbiję bo na nockę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Lubin, Wołów - mi to lotto w sumie.:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja rownież chętnie przyjadę bo pewnie bede miał zmule po pracy wiec mi wtorek pasuje a o 19 juz w ogóle a gdybyście sie zbierali w Lubinie to dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi