Pakos Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Hehehe:lol: Darku cóż za bogata w treść wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Tak to fakt ja sie nagadalem na spocie i gardlo mnie boli dlatego skromnie pisze :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Hej panowie może wyprasujemy dresy i jakiś mały zlocik zorganizujemy? Co powiecie na niedzielę? Tam gdzie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tam gdzie zawsze zabrzmiało jak byśmy się tam już 20 raz spotykali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 a tak naprawdę to wszystkie dresy mam brudne i dzisiaj nie dam rady. Można coś w tygodniu zorganizować?? może czwartek?? piątek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 W następnym tygodniu nie dam rady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 no to jak dresy wyprasowane?? działamy coś w tym tygodniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 zawsze musicie jak mam drugie zmiany ??? !!!!! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 No a cały tydzień masz 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 mi pasuje, akurat auto z nowym pakietem wyciszajacym wydech to nie wstyd przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia13 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Zawsze można pomyśleć o niedzieli a z tego co mi wiadomo to masz wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 No a cały tydzień masz 2? tylko w niedziele wolne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Hmm bo nie wiem jeszcze co z niedzielą bo mam do Karpacza jechać, ale coś moja żona się krzywo, więc jutro jeszcze dam ostatecznie znać i ustalimy. jeżeli nie pojadę to dla mnie niedziela jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 a ja już częściowo mam niedzielę zajętą po południu sesja zdjęciowa bezdasznika z Sajmonowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 No to jak nie pojadę do karpacza to podjadę zobaczyć. Zawsze można się czegoś nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Co trzy BMW to nie dwie :-Pkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 to może i ja się załapie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 co 4 to nie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A no pewnie że co 4 to nie 3 :-P Zaskoczymy Panią fotograf kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 może przyjadę z przybraniem bo w sobote do ślubu wiozękuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A no pewnie że co 4 to nie 3 :-P Zaskoczymy Panią fotograf kuog Czyli to pełna profeska będzie? A no to napewno sie czegoś nauczę, a o której i gdzie to się będzie działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia13 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 heh. Obawiam sie że Marzenka nie zdąży się wyrobić żeby zrobić wszystkim zdjęcia. Może i ja zamiast jechać z Mariuszem cabrio to przyjadę swoim gruchotem. A może zróbmy jakiegoś spota na lotnisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Spotykamy się o 18:00 na osiedlu Przylesie w Lubinie (Odbieramy fotografa). Więcej szczegółów będzie wiadomo pewnie bliżej weekendu ale z tego co rozmawiałem z Mariuszem to foty będę w okolicach Miachałowa rejon Chojnów. Tyle wiem na dzień dzisiejszybmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Obawiam sie że Marzenka nie zdąży się wyrobić żeby zrobić wszystkim zdjęcia. Do focenia są dwa auta haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 mi potrzebne jest tylko miejsce, sam będe robić foty :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi