ponury Opublikowano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Hej wozi się jeszcze ktoś po naszej parafii bawarkami? Może małe spotkanko na zakończenie sezonu? Chłopaki żyjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 no wróciłem żyję i do tego jak pączek w maśle chłopaków z Mojek trzeba zorganizować i można coś podziałać może teraz w niedzielę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Mi odpowiada Ktoś jeszcze by się pisał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 no trochę nie poszło mi z odpowiedzią jakoś ten dział pomijałem ostatnio. Teraz na weekend odpadam a przyszły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotr Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Małe zainteresowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 lepiej telefony na pw i esami spontana zrobić tak jest szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi