maltarn Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 link do ogłoszenia: BMW E39 3.0 M-PAKIET, INDIVIDUAL, XENON, NAVI!! (4268537939) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ktoś dostrzega coś podejrzanego, na co zwrócić uwagę? Mój pierwszy kontakt z dieslem tak naprawde. Warta zainteresowania waszym zdaniem? Ja już nie myślę trzeźwo ;p vin:WBADP81020G047206 z etk wychodzi, że wyposażenie się zgadza, ciekawe jak historia serwisowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 sprzedam Ci swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 albo ja swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Mnie to najbardziej zaskakuje cena, bo naprawdę jest okazyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 nie gwarantuję, że to to samo auto ale podobne mi się rzuciło w oczy na mobile, około miesiąca temu pod Berlinem, ten sam kolor tapicerki i też w m-paku tylko miała coś około 300 000km. Jeżeli to to samo auto to ma trochę większy przebieg, ale jak na diesla to i tak znośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Auta od handlarzy z Gubina nie mają dobrej opinii, na zdjęciach pięknie, a na żywo jest już o wiele gorzej. Lepiej omijać ich oferty, no chyba ze masz blisko to można podskoczyc by mieć swoje zdanie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jednak na zywo tragedii nie ma. Auto zgodne z opisem sprzedawcy. W drodze do gubina odwiedzilem tez inchcape, gdzie dowiedzialem sie troche o tej sztuce. Finalnie sztuka na podjezdzie juz stoi Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 No to pogratulował. Oby się sprawowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 bmw_2 no to gra gitara. Życzę wiele radości z nowego zakupubmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi