kryster Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam, jestem właśnie przed wymianą świec zapłonowych w swoim bmw, silnik M54b22 producent zaleca NGK BKR 6E QUP Lub bosch FGR 7DQP zastanawiam się które wybrać, czy jest jakaś różnica? czy są może jeszcze jakieś inne dobre świece? i ile może kosztować zestaw takich świec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jeśli nie masz gazu to bierz te lub te będzie dobrze.Ja tam w oryginale miałem dwu elektrodowe u siebie. Ale przy lpg wsadziłem platynowe jedno elektrodowe i jest b.dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 A ja mam gaz i przy zmianie świec koleś od gazu powiedział żebym wstał jak zaleca producent. Z tym tylko że zwrócił uwagę że albo ngk wyprodukowane we Francji, albo beru. Tych pierwszych nie było to wziąłem beru i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 No właśnie zapomniałem dodać, że zdecydowałem się na założenie lpg, ale to za jakiś czas i teraz nie wiem czy jak kupie NGK czy Bosch to po założeniu instalacji będę musiał zmienić na inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 No to Ci napisałem że mam gaz i założyłem dedykowane i jest ok. Tylko gazownik powiedział albo ngk Francja, albo beru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ok:) a pamiętasz może ile dawałeś za komplet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ok:) a pamiętasz może ile dawałeś za komplet ? Beru 6szt. + smar do świec również beru z przesyłką dałem coś 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Aha no to dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wcześniej miałem zwykłe ale po ponad 10tyś miały dużo nagaru więc zmieniłem na platynę jednoelektrodowe i po 10tyś nie było nagaru jak na zwykłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ciekawe jak by sie w aucie sprawowaly irydowe swieczki, czy wogole produkuja do aut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 jasne że produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Świece właśnie doszły zamówiłem NGK takie jak zaleca producent z Przesyłką wyszło coś około 210zl za 6 sztuk czas na wymianę. Myślę, że dzisiaj się za to zabiorę. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisvandrinken Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Świece u sąsiada wymienione i od razu chodzi jak pszczółka lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dokładnie tak. Z pomocą sąsiada wymieniliśmy świece i auto jak nowe. kuog Teraz tylko jeździć. bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi