DrivterGSI1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam.Jestem nowy;) Mam na imię Jacek;) Mam dopiero 20 lat ale od zawsze chciałem e30,i kupiłem właśnie taką na pierwsze auto 1.5roku temu:) Remontowałem ją troszkę aby doprowadzić ją do ładnego stanu:) Teraz gdy wszystko już mam zrobione(prawie) szukam jakiejś ładnej felgi:) Mam do przeznaczenia max 2,5tyś na felge z oponami:) 2tyś na felge bez opon:) Mam grubą lage z przodu:) Na przód chciałem 8,5" tył 9" lub 9,5";) Do tego 215/40 /16 opony tył a przód takie same tylko ,że 205:) Wejdzie na tył to bez problemu? Na przód będzie potrzebny chyba dystans chociaż 5mm ,tak? BMW wygląda akutalnie tak. Jaką felge byście radzili do tego auta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Takie ładne auto a Ty zaczynasz od pytania o felgi zamiast się pochwalić w odpowiednim dziale takim skarbeńkiem? :4: 1. Bardzo ładne auto 2. Do tego auta wszyscy pakują BBSy i inne podobne Nie powiem, wyglądają bosko ale chyba się nie zmieścisz z funduszami bo to drogie cuda są. P.S. Jaki tam masz silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mozesz kupic keskiny kt1 lub Dare RS Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Na Rsy oryginalne mnie nie stać Panowie zamawiam chyba te felgi:) 8,5 i 9,5 4x100 e30 rarytas " bbs " (4284965240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Co o tym powiecie?Będzie to ładnie na niej wyglądać? Do tego musze dać pierścień centrujący na 57,1 no i zapewne jakieś dystanse oraz długie szpilki. Silnik w niej to nie zagazowane 1.8 ,tak wiem mógłby być większy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wyglądają ładnie. Czy 9,5 cala wejdzie na tył bez problemu? Sprawdzałeś? Nie będzie trzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Hmm niby tak:)Najwyżej dam jakiś dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 zrob dystanse na zamowienie (najlepiej z duraluminium) z otworem pod piaste a tulejka pod felgi masz tam gwint ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi