ponury Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam robił ktoś to w okolicach? MA ktoś jakiś warsztat do polecenia lub ktoś z naszych Bimmerowch warsztatów ogarnie temat? I za ile ? Chciałbym do swojego sedana z 1995 roku M52B20 po lifcie dołożyć klime, samemu nie chce mi sie w to bawić - mechanicznie może bym sie ogarnął ale z kablami to już boje się cos pogmatwać. Tak wiem że łatwiej sprzedać stare i kupić nowe auto z klimą ale trochę nie mam czasu na szukanie egzemplarza który by mi podszedł i był w stanie przynajmniej dostatecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Na Twoim miejscu kupilbym jakiegoś trupa za 1000pln z kompletą klimą-postawił na ogrodzi/pod klatką i wyciągał po kolei elementy razem z wiązkami lub posiedział w schematach i na ich podstawie sam zbudował tylko wjązkę do obsługi klimy. Sporo czasu to zajmuje-warsztat wyceni to mega drogo(pewnie sam zorganizuje graty,a jak w grę wchodzi jeszcze tzw pinologia to kwoty mogą przygnieść(tyle się płaci za tzw''nie mam czasu się sam w to bawić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 BMW AutoKlub Polska :: Zobacz temat - Andrzej87 -- E36 330i Coupe '94 O klimie zaczyna się od strony 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi