TMK Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Witam ponownie. Pojawiła się ta piątka drugi raz odkąd szukam auta, wcześniej brałem pod uwagę tylko e46 ale jestem zmęczony szukaniem i się tą zainteresowałem. Pojadę ją obejrzeć bo daleko nie mam, ale że mam małe doświadczenie z BMW to pytam Jakieś przemyślenia? BMW 530 17300.00 PLN. Jelenia Góra - otoMoto.pl Edytowane 1 Czerwca 2014 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 cyt: Samochód całkiem szybki 8,0 sek do 100km/h i 224km/h predkości maksymalnej! A to wszystko przy spalaniu na trasie rzędu 5,5-6,5 litra; w mieście 7,0... :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 strasznie kiepsko spasowane zderzaki, tak przód jak i tył, jak już zdecydujesz się jechać oglądać, weź ze sobą kompa i posprawdzaj co się da, do tego sprawdź, stan zawieszenia i serwotronik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 niema tragedii.... i cena wydaje się być dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 cyt:Samochód całkiem szybki 8,0 sek do 100km/h i 224km/h predkości maksymalnej! A to wszystko przy spalaniu na trasie rzędu 5,5-6,5 litra; w mieście 7,0... :lol: :lol: :lol: Też się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 eee tam zderzaki można ułożyć. Poza tym auto ma 12 lat więc o czym my tu gadamy. Jak mechanicznie i elektronicznie jest sprawne bez korozli to brać i śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 ale jakoś chyba przód wyżej stoi jak tył czy mi się zdaje??No i Lijo ma rację, że jak jest wszystko ok to nie ma się co zastanawiać za wiele tylko brać, zderzak spasować czy coś delikatnie podmalować to nie problem, najważniejsze, żeby jakiś przebieg był w miarę udokumentowany i realny a resztę się w trakcie ogarnie. Mam takiego kombiaka i niedługo już 4 będzie z przodu na liczniku i niestety spora większość takich aut ma już takie przebiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dzięki za wypowiedzi Odpuściłem temat diesla, w sobotę jadę do Puław zobaczyć 525i Pozdrwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi