Huzar Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczów niestety z braku czasu nie szukałem za bardzo na forum wybaczcie. Zaczne od początku wyładowało mi się aku wyciągnąłem naładowałęm wsadziłem odpaliłem ale to chyba nie ważne,auto chodziło sobie z 20min na postoju , wróciłem za jakąś godzinę zagadał normalnie ruszyłem zrobiłem ze 100 metrów auto się zaksztusiło i zgasło po ponownych próbach auto łapało na sekunde , odkąd go mam jest problem z odpaleniem na ciepło długo kręci i czuć paliwo , sprawdziłem przepływkę wszyskie masy jakie mogłem dostać dolot ale nic nie pomagło. Auto chwilę odstało jakies 10-20min zapalił normalnie pochodził chwilę i piać od nowa. Pompa działa wydaje się ,że normalnie po przekeceniu zapłonu. Auto ewidentnie chce odpalić albo jakby mu paliwa brakowało z racji tego ,że jest niedziela mam związane ręce czy jest możliwość ,że filtr paliwa zatkał się na amen? Od dłuższego czasu się do niego przymierzałem ,ale teraz nie mam pewności czy to on czy opócz tego szukać jeszcze gdzie indziej. Pozdrawiam. I Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Może napiszesz jaki silnik? Podobne objawy mogą być przy uwalonym czujniku położenia wałka rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Wybacz z nerwów zapomniałem 1.8 TI compact z 94 r. Edytowane 1 Czerwca 2014 przez Huzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Czujnik wałka mówisz możliwe ,że tak nagle wysiadł?A gdzie jeszcze ewentualnie szukac? Jest jakiś prosty sposób na sprawdzenie czujki? Czy jedynie podmianka da efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wyżej opisany czujnik, podmianka, lub może na kompie go pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxjarsonxxx Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 wymien czujnik ale raczej stawiał bym na połozenia ale wału a nie wałka pozdrawiamuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dzięki za sugestie ,autko jest już pod nożem doktora mam nadzieje ,że skończy się to dobrze i tanio : )bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Przejrzyj ten temat http://www.maxbimmer.pl/f28/b%B3%B1d-po%B3o%BFenia-wa%B3ka-rozrz%B1du-m50-m52-25444/ Dotyczył on wprawdzie czujników z silników m50 i m52 ale sprawdzić warto może w tych jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi