DrzewoRMT Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam. Czy spotkaliście się z tym żeby w opakowaniu Febi był produkt Topran. Zakupiłem właśnie część przez internet i spotkała mnie taka niespodzianka, zapłaciłem 60 zł za czujnik Febi i w jego opakowaniu dostałem Topran wart 30zł, sprzedawca twierdzi, że febi tak pakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Moim zdaniem ściemnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Tak się zdarza, w opakowaniach Lemforder po otwarciu pudełka były poduszki Corteco, tak że chyba firmy już tak praktykują i jest to standard, i w cale nie musi być to ściema co nie znaczy że w tym przypadku sprzedawca jest szczery:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 A dla mnie to ewidentna sciema, kupujesz febi masz dostać febi. To tak jakbys kupował iphone a w opakowaniu dostał chinfona. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 A dla mnie to ewidentna sciema, kupujesz febi masz dostać febi. To tak jakbys kupował iphone a w opakowaniu dostał chinfona. Też tak uważam, ale to już chyba standard w Polsce, że sprzedawca jak nie wydyma kupującego to źle się czuje, o taki sport narodowy:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Mam obecnie pod nogami inna część febi i jest na niej sito nadruk firmy Febi, więc bym poszedł do jakiegoś sklepu i zobaczył, a nuż mają taki sam i dadzą go pomacać - zobaczysz czy febi pakuje toprana ale wątpie. Raczej by nic nie było napisane na czujniku niż w pudełku fegi czujnik toprana. Swoją droga kupiłem poduchy amora i łącznik elastyczny Lemfordera, pudełka ładne niebieskie firmowe ale na częściach nawet firmowej sowy Lemfo niema. NA swożniach i tulejach jest. Albo cwaniaki z polskich sklepów internetowych i allegro zamawiają sobie ładne kartoniki i pakują do nich tani chłam, albo producenci poszerzają ofertę i pod zlecają innym fabryką produkcję. Szczerze sam już tego nie ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 z tymi częściami to sam też nieraz nie ogarniam.... nieraz dostane część w zamienniku a porównując z Oryginałem to jest to samo tylko oryginalne napisy są stare zazwyczaj... ale to jest w druga strone... bo płacisz 50 za zamiennik za który w serwisie ten sam dałbyś 180zł pewno.... a ty płacisz 50 a dostajesz część za 30zł więc to jakaś lipa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 z tymi częściami to sam też nieraz nie ogarniam....nieraz dostane część w zamienniku a porównując z Oryginałem to jest to samo tylko oryginalne napisy są stare zazwyczaj... ale to jest w druga strone... bo płacisz 50 za zamiennik za który w serwisie ten sam dałbyś 180zł pewno.... a ty płacisz 50 a dostajesz część za 30zł więc to jakaś lipa.... To tak jak z częściami HART. Raz trafisz lemfo lub febi a innym razem z innej partii trafisz jakieś chińskie g Może Febi też już stał się tylko "pakowaczem" tak jak wspomniany HART? A swoja drogą może właśnie dlatego niektórzy nie polecają Febi? Ja osobiście też się na Febi naciąłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrzewoRMT Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Sam nie wiem co o tym myśleć, w oplu mam cale zawieszenie z przodu zrobione w Febi i nie pamiętam żeby na częściach była inna firma o ile juz to były bez nazwy. A ten czujnik kupiłem na Auto-voll Wysłane z mojego OV-Vertis-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrzewoRMT Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dodatkowo opakowanie nie było zamknięte fabrycznie, była przedarta biala naklejka z kodem kreskowym Wysłane z mojego OV-Vertis-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dodatkowo opakowanie nie było zamknięte fabrycznie, była przedarta biala naklejka z kodem kreskowymWysłane z mojego OV-Vertis-01 Dziękuję dobranoc. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrzewoRMT Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dziękuję dobranoc.Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 No właśnie. Napisałem nawet maila do Febi, ciekawe czy cos odpiszą Wysłane z mojego OV-Vertis-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ja kupiłem dwa miechy temu pompke sprywskiwacza e46 rzekomo Febi, dopiero dziś wziałem sie za montaż...marka na pompce Torpan. Nie będę robił szumu, bo kosztowała 21 zł, i działa. ale jestem ciekawy co na to producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrzewoRMT Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 To ze firma X produkuje dla różnych odbiorców i tylko zmienia nadruk na elemencie to norma, ew nie robi go wogule ale taka sytuacja to juz przeginanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Znajomy kupował bębny do auta i też były febi założył i musiał ściągać bo koła się nie chciały kręcić były takie zwichrowane źle odlane czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrzewoRMT Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wychodzi na to, że jak kupować to tylko oryginały za grubą kasę lub tanie zamienniki tak jak ja w przypadku wachaczy Master sport, może tanie ale chociaż wiem, że to ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Więcej zakupów na allegro zaoszczedzacie 20zł heh i takie zeczy sie dzieja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrzewoRMT Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Akurat na Allegro nie miałem wpadki z częściami do BMW, ten czujnik zakupilem w esklepie Auto-voll Edytowane 30 Maja 2014 przez DrzewoRMT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi