mp240 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Po 3 tygodniach odebrałem moje autko Karol z Darkiem dali rade Karol odświeżył wnętrze, pomalował auto i skróry Darek pomonotawł graty dzieki chłopaki świetnia robota Fotki dodam jak znajdę chwile i porobię. Edytowane 9 Września 2018 przez mp240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Patrz a Karolek mówi że nie ma czasu mojej pomalować ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Ja dzisiaj zostawiłem u Darka moje nie BMW na wymianę uszczelniaczy zaworowych.Nie widzieliśmy się milion lat.Kur...on się nic nie zmienia....i tak trzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Tradycyjny serwis jak co roku, olejówka plus wymiana lambd i uszczelnienie wspomagania Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi