Steven92 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zapitala jak króliczek z Duracella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Miałem przyjemność kopnąć się tym kompem, ale zdaje mi się że prędkość rosła jakoś szybciej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ładnie sie buja bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 uklon_bmw happy_bmw Dobra kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Byłem w sobotę u Darka.W sumie obyło się bez naprawy(na szczęście okazało się że panikowałem nie potrzebnie jak zawsze) ale pogadaliśmy i gdyby nie brak czasu to skończyło by się pewnie na bmw_beer:drunk:tym bardziej że mamy drugą wspólną pasję-motocyklekuogJak coś dolega to do niego.Naprawia przez dotyk:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja byłem w piątek. Daro za***iscie podawał klucze i śrubokręty, :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja byłem w piątek. Daro za***iscie podawał klucze i śrubokręty, :mrgreen: dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ale to prawda, siedział i popijał piwko, a kuzyn dygał przy zderzaku :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 ja jak jestem to nie dopuszcza do kluczy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Hejka wszystkim , uff dawno mnie tutaj nie bylo podaje nowy nr tel i oczywiscie zapraszam wszyskich bimmerowiczow 575990887 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 2 godziny temu, darozxr napisał: Hejka wszystkim , uff dawno mnie tutaj nie bylo podaje nowy nr tel i oczywiscie zapraszam wszyskich bimmerowiczow 575990887 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 hejka , ostatnio mialem przyjemnosc pojezdzic za i przed superautem lambo gallardo2013 lp560 4naped z wesela mojego mlodszego brata , autem jechal wlasciciel forow nie dawal oczywiscie filmował młodszy brat bastarsa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 E36 w kompocie co mieliście? Dobry wariat ;-) Bastars opowiadał jak tym jeździł. Ot Pozdrów Karola i daj znać kiedy Twoja mama bigos zrobi to przyjedziemy znowu z Sebem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ale mu głupio musiało być ha haha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 można się zdenerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 check swiecil kolesiowi pewnie >p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 no w sumie to swiecil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Rakieta panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Byłem dzisiaj i ja ! Jestem zadowolony z wizyty Problem z pukającym drążkiem zażegnany. Darek spoko gość ! Jak najbardziej polecam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Byłem polecam świetny fachowiec !! Katy chodzą jak ta lala , mechanik z sercem do naszych aut szczerze polecam, dzięki Darek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Widziałem wczoraj na warsztacie twoją barkę, ja zawiozłem Darowi swoją fure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 @darozxr dzięki za pełen profesjonalizm i wykonaną robotę ! Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Darku, wielkie dzięki za uszczelnienie skrzyni, wymianę klocków i trochę jeszcze pierdół mega profeska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ja też dziś byłem u chłopaków, ale separator oleju sam wymieniłem, kazałem Darowi sobie posiedzieć , pełna profeska Dara w siedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 hej e30 braci wkoncu zbudowana jezdzi dobrze wyglada jeszcze lepiej:D bardzo duzo pracy wlozone w projekt aktualnie jest na allegro na sprzedaz link ponizej . Pozdrawiam http://allegro.pl/bmw-e30-jak-m3-evo2-i7332771502.html#thumb/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi